3 motive sa iti instalezi un sistem de supraveghere video HD

Multi dintre oamenii care detin o proprietate nu constientizeaza cat de important este sa aiba un sistem de supraveghere pana cand circumstantele ii obliga sa faca acest lucru. De exemplu, ei devin constienti de importanta utilizarii unui astfel de sistem doar dupa ce actioneaza hotii. Acum, ai sansa sa folosesti sisteme de supraveghere video HD, pentru o imagine de inalta calitate. Daca ai deja un sistem de supraveghere analog si vrei calitate HD, poti face upgrade la camere si sa alegi un DVR AHD. Ai multe motive sa alegi un sistem de supraveghere video HD, dintre care e bine sa tii minte urmatoarele:

1.Calitatea mult mai buna a imaginii

Camerele HD sunt foarte populare astazi tocmai pentru ca permit utilizatorilor sa obtina imagini HD, adica rezolutii de pana la 1920×1080 pixeli. Claritatea superioara a imaginii si gradul mare de detalii ajuta utilizatorii acestor sisteme de supraveghere sa recunoasca mult mai usor persoanele care incearca sa le sparga locuinta sau firma. Prin plasarea camerelor in anumite locuri din cladire, poti avea o perspectiva buna in legatura cu ce se intampla in interiorul si exteriorul cladirii. Astfel, se pot preveni mult mai usor infractiunile.

2.Usurinta cu care se instaleaza si utilizeaza

Desi primele sisteme HD erau mai greu de instalat si folosit, producatorii le-au imbunatatit, astfel incat acum un sistem de supraveghere video HD este usor de instalat si folosit. Odata instalate, dispozitivele sunt pregatite pentru utilizarea imediata.

3. Sistemele analog clasice incep sa iasa de pe piata

Sistemele analog clasice, adica cele cu rezolutie standard au ajuns la sfarsitul ciclului lor de viata, deoarece ele incep sa fie inlocuite cu mult mai performantele sisteme adalogice HD, dar si de cele HD digitale, datorita avantajelor pe care sistemele moderne le ofera.

Camerele de securitate le vedem deja la tot pasul, pentru ca din ce in ce mai multa lume alege sa isi protejeze locuinta sau firma de infractori. Pentru a avea un sistem modern, eficient, usor de folosit si care ofera o claritate maxima a imaginii, cea mai buna alegere o constituie sistemele de supraveghere video HD, adica cele care au camere HD si un inregistrator de imagine HD. Poti sa alegi cele mai noi sisteme cu camere IP si si inregistratoare digitale, sau poti sa faci upgrade la un sistem analog clasic, prin folosirea de camere si DVR AHD.

Lasă un răspuns