3 Site-uri cu imagini gratuite si fara copyright

3 Site-uri cu imagini gratuite şi fără copyright
După cum bine ştiţi există numeroase servicii cu plata de unde puteţi achiziţiona fotografii de stock pentru proiectele voastre, fie că vorbim de prezentări, articole pentru blog sau pentru îmbogăţirea grafică a unei pagini web.

Însă uneori, din diverse motive, avem nevoie de imagini gratuite la o calitate ridicată pentru a le folosi în scopuri comerciale.
Astăzi vă prezentăm 3 site-uri de unde puteţi descărca gratis imagini (fotografii, poze, grafică) de o calitate excepţională la o rezoluţie ridicată.

1. Primul vă prezentăm site-ul Raumrot ce este gestionat de Markus Spieske şi vă oferă imagini din diverse categorii: Business, Transport, Urban, Food & Drink, Nature, Sport, etc.

Exemple de imagini gratis de pe  Raumrot

imagini gratis blog site

imagini gratis fara copyright

2. Apoi vă recomandăm site-ul KaboomPics ce este întreţinut de către designerul polonez, Karolina Grabowska, unde fotografiile prezentate sunt realizate de ea. Navigarea este simplă cu ajutorul tag-urilor asociate fiecărei imagini.

Exemplu de imagine preluată de pe KaboomPics

site stock photo imagini gratis blog

3. Unsplash.com este un site unde puteţi găsi fotografii minunate la rezoluţie mare cu licenţă de folosinţă CC0 (Creative Commons Zero – adică autorul renunţă total la drepturile asupra fotografiei şi o puteţi folosi aşa cum doriţi în proiectele voastre). De precizat că vă puteţi abona la newsletter pe email şi veţi primi “10 imagini noi la fiecare 10 zile”.

Exemplu de imagine fără drepturi de autor de pe Unsplash

unsplash photo imagini gratis blog

Sperăm ca aceste site-uri cu resurse grafice să vă fie utile atât în activitatea online cât şi în cea off-line.

 

Lasă un răspuns