4 motive sa achizitionezi un apartament nou

Apartamentele din capitala sunt la mare cautare in orice perioada a anului. Si iarna la fel ca vara, oamenii cauta acele oferte care sa le surada si acele locuinte care sa le fie un camin pentru o perioada nelimitata de timp. Cupluri tinere, familii numeroase sau pur si simplu o persoana singura, oamenii au nevoie de calitate. Un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti in zone mai putin populate si circulate reprezinta o solutie buna pentru cei care doresc sa lase deoparte viata haotica si zgomotoasa de oras. Pentru cei carora le place natura, Greenfield este alegerea ideala. Padurea Baneasa, facilitatile cartierului si finisajele de calitate ale apartamentelor fac ca acest ansamblu rezidential sa fie pe placul celor mai multi dintre noi.

apartament de vanzare

Exista mai multe motive pentru care un apartament nou este o alegere mai buna decat un apartament care a fost deja locuit si schimbat intre mai multe generatii. Iti prezint cateva:

  1. Finisaje de calitate si utilitati noi

            Un apartament nou este cu siguranta finisat dupa ultimele norme europene. Un apartament in Greenfield este conceput pentru bucurestenii care isi doresc o viata mai buna, mai sanatoasa.  Materialele folosite si finisajele deosebite la exterior si in interior provin de la parteneri profesionisti. Toate detaliile tehnice ale apartamentelor pot fi verificate prin certificate de calitate si de conformitate, avize, facturi.

  1. Un apartament fara istoric

            Pentru multi dintre noi, un apartament care nu a mai fost locuit constituie un camin mai in siguranta. Chiar daca toate detaliile sunt puse la punct, faptul ca peretii, incaperile, podelele si utilitatile au mai fost folosite, ne da o stare de neliniste si nu ne simtim in totalitate “acasa”. Exista apartamente in care, probabil, s-au intamplat multe lucruri pe care agentul imobiliar le omite, iar noi vom simti in timp acea incarcatura negativa.

  1. Cladirea

            Un apartament nou face mereu parte dintr-o cladire noua, recent construita. Apartamentele scoase la vanzare iti pot asigura faptul ca nu au existat stricaciuni anterioare si ca tu esti primul proprietar care semneaza actele pentru acel apartament. Structura cladirii este la fel de importanta. In Greenfield, structura cladirilor este din beton armat, zidaria exterioara din caramida porotherm WIENNENBERGER, termoizolatia din polistiren si este protejata cu plasa de bra, montata cu adeziv si dibluri de polistiren. Balcoanele sunt termoizolate si hidroizolate.

  1. Starea generala de spirit

            O locuinta noua nu se compara cu una veche sau deja folosita. Cele mai multe apartamente de vanzare se afla in cladiri vechi de aproximativ 30 ani sau chiar mai mult. Acele cladiri necesita mereu reparatii. Exista mai multe sanse sa investesti foarte mult in acestea, locuind intr-o cladire veche. Sentimentul ca apartamentul este nou si ca tocmai s-a pus la punct pentru ca tu sa-l poti folosi cu incredere iti da o stare de bine si o liniste sufleteasca atat pentru tine cat si pentru restul familiei.

Alege un astfel de apartament care va fi cu siguranta pe placul tau de acum incolo. Cu siguranta nu iti vei dori sa il schimbi peste mai multi ani de zile.

 

Greenfield

Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044

Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Lasă un răspuns