5 aplicatii android utile

Cu siguranta aceste aplicatii android utile vor fi pe placu acelor dintre voi carora le place sa “mestereasca” prin telefon. Hai sa vedem despre ce este vorba:

– Wake lock detector – o aplicactie android excelenta pentru a afla ce aplicatii ruleaza in fundal si tin procesorul “treaz“.

– MyDroid System Info – este o aplicatie android cu o interfata eleganta, simpla si placuta si care ofera cele mai multe si mai interesante informatii in timp real despre telefon, despre sitemul de operare, procesor, procesorul grafic, retea, ecran, cele doua camere etc.

– Call Log Monitor – o aplicatie extrem de utila pentru cei care doresc sa fie “discreti”. Aceasta aplicatie monitorizeaza apelurile si mesajele, trimise si primite, si poate sterge automat din lista de apeluri si mesaje, un anumit numar de telefon sau mesaj. Dupa ce este selectat un anumit numar de telefon, niciodata in jurnalul de apeluri nu o sa apara ca am primit sau efectuat vreo convorbire cu acel numar, chiar daca este vorba de un apel pierdut.

Timely Alarm Clock – este o aplicatie android pentru alarma de wake-up. Aplicatia este simplu de setat, are o grafica eleganta si intuitiva si vine cu multe optiuni complexe (Smart Rise, sincronizare cloud pe mai multe dispozitive etc).

– Droid Over Wifi – aplicatie android pentru transfer de fisiere. Este extrem de utila atunci cand aveti de transferat fisiere intre telefon si calculator. Este necesat doar ca ambele sa fie conectate la aceeasi retea WiFi. Transfer rapid de fisiere intre telefon si PC prin Wi-Fi.

Bonus: App Stats – Aceasta aplicatie este destinata, mai mult, dezvoltatorilor dar este interesanta si pentru curiosi. De ce? Pentru ca ofera informatii interesante despre aplicatiile android aflate in  Google Play. O aplicatie utila pentru cei care doresc sa afla numarul de descarcari, rating-ul, informatii despre actualizari, modificari de pret, ale aplicatiilor din Google Play.

Lasă un răspuns