5 aplicații pentru o stare mai bună

Site-ul Webroll.ro oferă inspirație pentru oameni talentați. Prezentări de site-uri interesante, blog-uri utile și cele mai bune aplicații de telefon pentru tine!

Astăzi îți prezentăm cinci aplicații ideale pentru o sănătate mai bună

Cardiogram

Aplicația monitorizează bătăile inimii și poate detecta fibrilația arterială. Nereguli? Atunci, programează o consultație la cardiolog. Aplicația este gratuită. Aplicația a fost disponibilă în prealabil numai pentru dispozitivele Apple, dar acum puteți urmări și înțelege sănătatea, starea de spirit, somnul și stresul și cu Android Wear.

Lose It!

Aplicația numără caloriile, simplu și inteligent, pentru a te ajuta să slăbești rapid și mai ușor, individual sau în grup. Aplicația este gratuită, dar contul Premium costă 40 de dolari pe an.

Dexcom G5

Aplicația monitorizează glicemia fără clasica înțepătură în deget și îți permite să împărtășești informații cu alții, cum ar fi doctorul. Prețul pentru monitorizarea glicemiei variază.

AutoSleep

O aplicație simplă pentru a monitoriza automat calitatea somnului și durata. Fără să apeși pe vreun buton sau să faci presetări. Monitorizarea somnului cu această aplicație costă 3 dolari.

Streaks

Creează-ți șase sarcini personalizabile, ca un antrenament de 7 minute sau un consum mai mic de cafea și transformă-le în obiceiuri. Facă vrei aplicația, costă 4 dolari. Este disponibilă momentan doar pentru iOS, dar se lucrează și la varianta pentru Android.

Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai de pe Facebook sau Google+

One thought on “5 aplicații pentru o stare mai bună

Lasă un răspuns