5 site-uri ca sa fii in pas cu moda – Toamna 2014

5 site-uri ca să fii în pas cu moda în toamna 2014

Un cunoscut proverb românesc spune că “Nu haina îl face pe om” şi este foarte adevărat însă cu siguranţă haina îl reprezintă pe om şi mai ales contribuie imens la prima impresie pe care o lăsăm celor din jur.

Având în vedere că suntem la început de sezon tomna 2014 poate că ar fi interesant să vă gândiţi la achiziţia unor noi ţinute, o nouă vestimentaţie sau chiar de ce nu la un nou stil de a vă îmbrăca.

Pentru a vă veni în ajutorul acestui demers vestimentar vă prezentăm câteva site-uri româneşti, site-uri haine, unde găsiţi cea mai variată ofertă de îmbrăcăminte de sezon, încălţăminte modernă şi interesantă sau chiar accesorii ce se potrivesc cu toamna 2014.

1. Boutique Mall – Un adevărat mall online unde puteti găsi tot felul de articole de imbrăcăminte şi încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii special pentru sezonul toamna 2014.

toamna 2014 haine papuci geci moda b-mall

[divider]

2. Comodo – Aici accentul este pus pe încălţămintea de calitate la preţuri imbatabile, având colecţii speciale pentru fiecare sezon al anului inclusiv pentru sezonul tomna 2014 care tocmai se apropie.

incaltaminte toamna 2014 comodo

 

[divider]

3. Matar – De asemenea este specializat în încălţăminte la preţuri avantajoase pentru clienţi, cu o gamă variată de produse pentru toate buzunarele. Acum la început de sezon toamnă 2014 au câteva oferte interesante prinre care: până la 70% discount la anumite produse, preţ unic la o gamă de pantofi 29 lei, 2 + 1 gratuit la încălţămintea de toamnă şi multe altele pe care le veţi descoperi singuri pe site-ul lor.

reduceri incaltamine sezon toamna 2014 matar

[divider]

4. Kurtmann – Se axează exclusiv pe îmbrăcăminte pentru femei, bărbaţi şi copii având la fel ca precedenţii concurenţi oferte care de care mai tentante. Momentan oferă 40% discount la peste 1300 de modele de îmbrăcăminte şi transport gratuit pentru comenzi de peste 90 de lei.

reduceri haine toamna 2014 kurtmann

[divider]

5. TinaR – Nu puteam să-i uităm toamna aceasta pe cei care pun accent pe eleganţă şi stil aşa încât vă recomandăm o vizită pe site-ul TinaR unde găsiţi rochii, bluze, cămăşi, jachete, geci şi chiar unele articole de încălţăminte tocmai potrivite pentru a face senzaţie în toamna anului 2014.

rochii bluze jachete toamna 2014 tinar

Lasă un răspuns