5 tipuri de sampon dermatologic pentru 5 probleme diferite

Ingrijirea parului, la fel ca oricare alta parte a corpului nostru, nu trebuie sa se faca dupa ureche. Atunci cand se intampla acest lucru, podoaba capilara are de suferit. Este cazul atat a femeilor, cat si a barbatilor care nu isi cunosc tipul firului de par, ce probleme au si ce produse trebuie sa foloseasca. Utilizarea unor produse gresite poate conduce spre probleme ale scalpului. De asemenea, exista numeroase situatii in care diferite probleme interne ale organismului se reflecta in aspectul parului, iar atunci cand se intampla acest lucru este primul semn ca este nevoie de un sampon dermatologic.

Sampoanele dermatologice sunt produse farmaceutice concepute special pentru rezolvarea anumitor probleme ale scalpului sau ale firului de par. Prin urmare, pentru cinci probleme diferite, exista 5 tipuri de sampon dermatologic special, dupa cum urmeaza:

 

  • Sampon pentru dermatita saboreica

Acest tip de sampon este recomandat pentru matreata toxica, iritatii, eczeme sau mancarimi. Ajuta la eliminarea tuturor tipurilor de matreata si are efect calmant. Purifica si igienizeaza scalpul si este disponibil atat la 200 ml cat si la 400 ml.

 

  • Samponul echilibrant

este extrem de folositor pentru par decolorat, vopsit sau afectat de clor sau sare de mare. Are proprietati hidratante si antitoxice, se poate folosi zilnic si se lasa sa actioneze aproximativ 5 minute asupra firului de par.

 

  • Sampon pentru exces de sebum

Excesul de sebum este una dintre cele mai frecvente probleme. Acest sampon actioneaza asupra scalpului prin stimularea circulatiei periferice sanguine a pielii. Este extraordinar de racoritor si previne oxidarea sebumului. Se poate aplica zilnic si se lasa, de asemenea, sa actioneze asupra parului aproximativ 5 minute.

 

  • Samponul anticadere

se numara printre cele mai cautate sampoane dermatologice din cauza faptului ca foarte multe persoane sufera de problema caderii parului. Aceasta problema poate sa aiba diferite cauze, insa un sampon dermatologic cu siguranta va rezolva aceasta problema.

 

  • Sampon pentru psoriazis

Atunci cand vine vorba de psoriazis lucrurile nu trebuie scapate de sub control. Exista sampon dermatologic special pentru tratarea pielii afectate de psoriazis. Samponul curata pielea descuamata si o hidrateaza.

Lasă un răspuns