AirDroid, pentru Transfer fisiere intre PC si Android

Aplicatii Android. Cum faci transfer de fisiere intre pc si smartphone rapid si usor cu airdroid.

Vrei sa muti fisiere de pe Android pe calculator sau de pe calculator pe Android, fara cablu? Atunci, AirDroid este aplicatia Android care iti trebuie.

Aplicatia de transfer fisiere intre PC si Android, are o multime de caracteristici alte uimitoare, cum ar fi posibilitatea de a trimite mesaje text de pe calculator, poti sa faci backup la informatiile de pe dispozitivul cu Android, practic poti controla de pe calculator toate aplicatiile de pe telefon.

Cum faci transfer de fisiere intre pc si smartphone rapid si usor cu airdroid

Poti controla Android-ul de pe calculator si folosi orice aplicatii pe calculator, precum WhatsApp, WeChat sau Line.

AirDroid este o aplicatie Android necesara si utila celor care doresc o viata lipsita de fire si cabluri, ideala pentru transfer rapid de fisiere intre telefon si PC prin Wi-Fi.

AirDroid este o aplicatie android pentru transfer fisiere android pe windows si invers, dar ofera si acces direct la toate contactele de pe telefon, istoric mesaje SMS, capturi de ecran, fisiere si orice altceva ai instalat pe telefon sau tableta.

Aplicatia iti ofera acces total al telefonului sau tabletei. Poti vedea toate aplicatiile instalate pe Android si o poti dezinstala pe oricare dintre ele. Aceasta este una dintre cele mai simple moduri de a curata telefonul de aplicatiile vechi, care sunt instalate si nu le mai folosesti.

transfer rapid de fisiere intre telefon si PC prin WI-FI

Partea dreapta a ecranului AirDroid ofera informatii utile si statistici despre telefon, despre utilizarea memoriei, nivelul bateriei, starea retelei si o multime de alte informatii interesante.

Descarca AirDroid din Google Play.

transfer fisiere intre PC si Android

Lasă un răspuns