Alege un smartwatch copii de 1 iunie

Ziua de 1 iunie este aici. Ne bucuram cu totii pentru cei mici iar noi, adultii, ne amintim cu drag de copilarie. Odata cu nostalgia ne amintim de micile cadouri pe care ai nostri ni le faceau: o plimbare in parc cu trenuletul, vata de zahar, poate o pereche noua de patine cu rotile.

Copiii din ziua de astazi se pot bucura de mai mult de atat. Printre ideile de cadouri pe care le poti oferi acestora se afla un smartwatch copii. Acestea sunt ideale daca dorim sa ii surprindem si sa le aducem zambetele pe buze. Sunt cu touch screen, rezistente la apa, si ii impresioneaza pe cei micuti atat prin culorile vii ale carcasei, curelei cat si ale display-ului. Pe parinti ii multumeste la un astfel de ceas smart de copii multitudinea de informatii si de functii pe care acesta le pune la dispozitie.

O functie foarte utila este modul “Nu deranja”: Pentru a preveni situatiile in care cei mici si nazdravani s-ar putea juca cu ceasul in timpul orelor de curs sau somn, parintii pot seta 3 perioade in care copilul nu poate folosi ceasul decat pentru butonul de SOS.

Ceasurile de acest gen au si agende telefonice in care se pot stoca numere de telefon. Tot la un smartwatch de acest gen ai functia de monitorizare spion. Fara sa realizeze, posesorul poate fi ascultat oricand de pe un telefon mobil. Poti asculta ce preda profesorul la ore sau cum isi petrece bona timpul cu cel mic sau poti folosi functia pentru alte situatii asemanatoare, in care tu ca parinte ai nevoie sa stai linistit stiind ca cel mic este in siguranta.

Se poate folosi cu succes si modul de gasire ceas pierdut. In cazul in care nu stii unde a fost lasat ceasul, sau daca a fost pierdut, chiar furat, se poate gasi prin aplicatia instalata intr-un smartphone al unuia dintre parinti.

Un alt lucru util pe care il poti seta e frecventa de timp la care sa se actualizeze locatia dispozitivului (incepand de la un minut, pana la o ora, sau manual, de cate ori e nevoie). Recomandam sa alegi frecventa depinzand de circumstantele in care se afla utilizatorul, pentru a evita descarcarea rapida a bateriei, si implicit, scurtarea vietii acesteia. Daca, spre exemplu, copilul se afla in siguranta locuintei tale sau intr-un alt mediu foarte sigur (la bunici, la un vecin de incredere), poti seta actualizarea pe ora. Daca te afli cu copiii intr-o multime mare de oameni, poti seta actualizarea pana la 5 minute, pentru a fi cat mai precaut si prompt in gasirea acestuia in caz de ratacire.

Alege, deci, ca si cadou un astfel de dispozitiv. Bucura-l pe cel mic oferindu-i smartwatch-ul pentru copii la care cu siguranta viseaza iar ziua de 1 iunie va fi un prilej de sarbatoare!

Lasă un răspuns