Alerte pe glob si situatii de urgenta

Exista un site plin de informatii interesante si poate, putin infricosatoare. Acest site ne ofera iformatii in timp real, alerte pe glob despre ce se intampla acum in lume, in materie de furtuni, tsunami,  cutremure, epidemii, situatii de urgenta, vulcani, accidente aviatice, accidente chimice, schimbari climatice, secete, poluarea mediului, incendii de padure, etc.

De pe acest site putem afla informatii despre situatii de urgenta si dezastre. Este simplu de utilizat, practic intri pe site si afli ce alerte sunt in acest moment pe glob si de ce tip (epidemii, cutremure, etc.).

Exista bineinteles si o legenda, cu insemnatatea iconitelor folosite pentru alerte, frumos puse pe categorii: Tehnologie, Bilologie, Meteo, Mediu, Geologie, etc.

Site-ul RSOE EDIS are obiectivul de a monitoriza toate evenimentele de pe Pamant, oferind alerte pe glob, care pot provoca dezastre sau situatii de urgenta. Sistemul este pus la punct in Ungaria si monitorizeaza si proceseaza datele de la mai multe organizatii din toata lumea pentru a obtine informatii.

Gasiti pe RSOE informatii utile cu privire la situatii de urgenta si de prevenire a acestora.

Lasă un răspuns