Alternative online la Microsoft Office

Microsoft Office avut o dată o pozitie puternica, de necontestat asupra lumii suitele și programele de productivitate. Cu toate acestea, evoluțiile software recente au dat naștere la o mulțime de suite de birou care nu intră în aria Microsoft, multe dintre ele oferind funcționalitați convenabil conceput pentru a merge dincolo de editare de bază și formatarea oferite de suita premium a companiei și free-for-all (Office Online).

În cazul utilizatorilor avansați, Microsoft Office rămâne alegerea potrivită, însă în cazul unui utilizator nepretențios cu nevoi de bază, un pachet Office Gratuit poate fi o alegere mai inspirată.

Vă prezentăm câteva dintre aplicaţiile online de tip Office, sisteme care au majoritatea ustensilelor ce te ajută să creezi document Word, Excel sau prezentări de tip Power Point.

Zoho. Are peste 5 milioane de utilizatori. Faţă de opţiunile care sunt o alternativă la Office, în contul tău mai poţi beneficia de o aplicaţie pentru notiţe, calendar şi un mail.Te poate ajuta şi la formule de tabel, la fel ca în orice document excel. Documentele le poţi împărtăşi online şi cu alte persoane. 

Google Docs. Îţi poţi crea trei dintre cele mai populare aplicaţii în Microsoft Office: prezentare Power Point, documente Word şi în Excel. Poţi stoca aproximativ 10GB de documente.

Office Online. Este chiar alternativa online oferită de cei de la Microsoft. Vă puteți crea rapid documente de prezentare Power Point, Word sau Excel. Vă conectați pe această platformă cu un cont Microsoft.

ThinkFree. Are o interfaţă asemănătoare Office 2003. În contul pe care ţi-l creezi îţi poţi stoca 1GB de documente. În meniu sunt diverse ustensile care te ajută să faci documente pe care le faci în Office.

Lasă un răspuns