AlternativeTo.net pentru alternative programe pc

AlternativeTo.net pentru alternative programe calculator.

Un site interesant care te ajuta sa gaseste soft-urile potrivite pentru calculatorul, telefonul sau tableta ta.

Site dedicat furnizarii de alternative bune pentru aplicatiile pe care vrei sa le inlocuiesti.

Scopul principal al site-ului este acela de a oferi alternative la soft-urile “celebre”, pe care le stii si le cunosti si pe care doresti sa le inlocuiesti.

Autorii site-ului au creat liste cu aplicatii alternative la cele pe care doresti sa le inlocuiesti. Aceste liste de aplicatii sunt bazate pe recomandarile userilor site-ului AlternativeTo.net

De altfel, daca site-ul ti se pare interesant si doresti sa participi la procesul de creare de liste alternative, ei bine, o poti face.

Utilizatorii pot cauta pe acest site alternative mai bune la o aplicatie sau un program pe care l-au folosit sau pot cauta alternative gratuite la diferite programe sau pot sa aleaga aplicatii online care fac o anume treaba, asta ca sa nu fie nevoie sa instalezi programe pe calculator, aplicatii online ce pot fi accesate cu orice browser de internet.

AlternativeTo.net – Util pentru a gasi alternative la software-ul pe care deja il stii si vrei sa-l inlocuiesti.

Eu, de exemplu, am dat de test: alternative la microsoft office si am primit 24 de alternative.

webroll.ro-alternative-la-microsoft-office

AlternativeTo.net este un site care prezinta alternative la aplicatiile online, la software-ul desktop si aplicatii mobile si sorteaza alternativele pe diverse criterii, inclusiv numarul de utilizatori care au dat “like” la o aplicatia din lista, prezentata ca alternativa.

 

Lasă un răspuns