Amikasa este disponibila pentru telefoane pe iOS si Windows

Amikasa este o super aplicatie de design interior care foloseste realitate augmentata.

Aplicatia de design interior, Amikasa, iti permite sa experimentezi realizand o schita a camerei tale sau pornind de la o forma existenta, un sablon, (de exemplu, in forma de patrat sau U).

Citeste si: Construieste o casa online in 3D

Amikasa este o aplicatie gratuita 3D de design interior care te poate ajuta sa redecorezi. Utilizeaza realitatea augmentata pentru a te ajuta sa vizualizezi schimbarile.

Folosind aparatul de fotografiat poti merge prin diferite camere ale casei tale si apoi decizi ce piese de mobilier sunt ideale pentru camerele tale. In plus, aceasta aplicatie are, de asemenea, posibilitatea de a schimba culoarea peretilor la alegerea ta.

Alegi si plasezi mobilierul si accesoriile din baza de date a aplicatiei, poti face achizitii de la diferiti comercianti cu amanuntul.

Adaugi usile, ferestrele, stalpii si culorile peretilor si poti vizualiza in modul simplu, de sus in jos, sau in modul 3D.

Odata ce camera este perfecta, poti sa o distribui pe retelele sociale, astfel incat sotul sau colegul de camera sa poata aproba desenele sau modelele. Se salveaza in cloud, astfel incat sa poti reveni mai tarziu la acesta.

Amikasa este un program amenajari interioare 3d gratis, disponibil si pentru iOS.

Din pacate, aceasta aplicatie este disponibila numai pentru dispozitivele Apple. o poti descarca gratuit pentru iPhone sau iPad. Daca ai un dispozitiv Android, incearca aceasta aplicatie, similara, numita Home Design 3D.

Amikasa | App Store

Amikasa | Windows

Amikasa foloseste Realitatea Augmentata pentru a-ti permite sa proiectezi spatiile interioare utilizand planificatorul 3D. Vizualizezi spatiul, adaugi mobilier real si creezi spatiul exact asa cum iti imaginezi. Perfect pentru proiectarea camerei inainte de a intra vreodată intr-un magazin de mobilier.

Momkai a fost partenerul de design care a creat interfete conceptuale de-a lungul anilor si design-ul solutiei UI bazata pe atingeri, care este utilizata in prezent.

Pe webroll gasesti cele mai bune aplicatii de telefon pentru tine! Daca ti se pare util articolul, distribuie-l pe:

Lasă un răspuns