Apa de la robinet poate fi buna daca optezi pentru un filtru

 

Stiai ca apa de la robinet e buna, ca o poti bea? Probabil ca nu. Cand vine vorba sa ne umplem un pahar cu apa de la robinet multi strambam din nas. De cele mai multe ori aceasta este cu clor si vine foarte murdara. Si atunci te-ai putea intreba, cum as putea sa beau apa de la robinet cand va si eu ca e murdara? E foarte simplu, optezi pentru un filtru de apa si in acest fel poti avea apa curata si potabila direct de la robinet. E sigura, este o alternativa mai practica si mai economica.

 

Am fost obisnuiti cu ideea ca apa de la robinet nu se bea, nu este potabila, ca nu este curata si ca daca o vom consuma ne putem imbolnavi. Adevarul este ca aceasta idee nu este tocmai corecta. De cele mai multe ori apa pe care o avem acasa, la robinet, este mult mai buna decat cea imbuteliata. De cate ori nu au fost scandaluri cand diferite companii care distribuiau apa imbuteliata ne serveau apa de la robinet la un pret exagerat. Si cu toate acestea, multi dintre noi continuam sa consideram ca apa imbuteliata este inca o alternativa potrivita.

 

S-ar putea ca apa de la robinet sa nu fie intotdeauna foarte curata, si acesta este unul din lucrurile care ne-a determinat sa apelam la alte modalitati de a avea apa potabila la indemana. Cei care isi doresc o apa plata de calitate la robinetul de acasa au optat de mult pentru un filtru de apa. In plus,  trebuie sa stii ca acestea nu sunt folosite doar pentru apa de la robinet. Exista de asemenea filtre de apa pentru dus imbogatite cu vitamina C.

 

Si pielea noastra are nevoie de hidratare, iar atunci cand facem dus ar trebui ca si aceasta sa fie curata. In timpul dusului pielea absoarbe o cantitate mare de apa, impreuna cu impuritatile ce le contine. Chiar daca consideram ca apa de la robient nu este potabila si nu o bem, cand vine vorba de dus, ar trebui sa ne ingrijoram de asemenea. Daca apa este cu prea mult clor ne poate afecta pielea. De aceea un filtru pentru robinetul din bucatarie nu este suficient, ar trebui sa optam si pentru unul la dus. Folosind un astfel de filtru, cu vitamina C vei avea o piele mai catifelata, iar parul tau va avea mai mult volum.

 

Analizand aceasta situatie putem observa ca filtrele de apa au numeroase beneficii pentru sanatatea organismului nostru si de cealalta parte au grija de asemenea si de portofelul tau. Apa imbuteliata este mult mai scumpa decat un filtru montat la robinet. Practic, cu ajutorul acestuia ai acasa apa curata 24 din 24. In plus, nu vei mai fi nevoit sa cari dupa tine o gramada de bidoane.

Lasă un răspuns