Aplicație Android pentru telefon, Bunele maniere

Aplicație pentru telefoane și tablete bună și pentru părinți și pentru copii.

S-au scris multe cărți despre bunele maniere. Codul bunelor maniere are o istorie veche și s-a perfecționat de-a lungul timpului, dar, evident, rămâne un subiect de actualitate. Iar acum este, poate, mai ușor de citit și înțeles cu ajutorul unei aplicații pentru telefon, intitulată, cum altfel, Bunele maniere.

Desigur, ceea ce numim ”bune maniere” reprezintă o convenţie, dar asta nu înseamnă că sunt mofturi, rolul ”bunelor maniere” este de a ne face viaţa mai uşoară. Iar regulile de bună purtare au evoluat odată cu societatea și s-au adaptat vremurilor reflectând schimbările prin care treceau oamenii și comunităţile umane.

Te-ar putea interesa și: Aplicații utile ce te învață să faci noduri la cravată

Felul în care ne comportăm spune mult despre noi și uneori cele mai simple gesturi pot schimba părerea oamenilor despre noi. Din aceste motive este bine să fim conștienți de acțiunile și vorbele noastre, mai ales în situațiile critice. Sunt gesturi, vorbe și reacții care ne pot afecta eleganța.

Aplicația Bunele maniere este despre arta de a trăi cu eleganță.

Găsim în ea codul bunelor maniere pentru bărbat, codul bunelor maniere pentru femei, codul bunelor maniere la restaurant, codul bunelor maniere la masă și multe alte informații utile despre politețe, stil și eleganță.

Aplicația Bunele maniere poate fi descărcată gratuit din magazinul de aplicații Google:

Bunele maniere | Google Play

Tu știi cele mai importante reguli din Codul bunelor maniere?

Ți-a plăcut? Arată-ne asta cu un like:

Lasă un răspuns