Aplicatie android pentru transfer de fisiere

Salutare tuturor. Astai va recomand o aplicatia android, program transfer fisiere, cu care puteti transfera fisiere de pe un telefon sau o tableta android, pe un calculator.

Cea mai simpla modalitate de a transfera fisiere de pe telefon sau tableta catre PC / laptop?

Cum faci transfer de fisiere intre pc si smartphone rapid si usor?

Cum se pot muta fisierele din telefon sau tableta pe calculator fara ajutorul cablurilor?

Foarte simplu, utilizam aplicatia android gratuita Droid Over Wifi. Cu ajutorul ei ne putem conecta wireless la android si putem face transfer de fisiere prin wireless.

Droid Over Wifi este o aplicatie android pentru transfer rapid de fisiere intre telefon si PC prin Wi-Fi.

Sa recapitulam: Instalam Droid Over Wifi pe telefon sau tableta, ne mai trebuie in casa un router wireless, dupa care putem transfera fisiere in calculator prin reteaua wireless.

Dupa ce instalam pe telefon sau tableta Droid Over Wifi, aplicatie android gratuita, de pe Google Play, deschidem aplicatia. Apoi, apare un buton OFF, care arata ca starea serviciului este Offline. Apasam butonul, care se transforma in On si aplicatia ne ofera adresa locala, ceva de gennul: http://100.200.300.400:8080.

Tastam in browserul de pe calculator aceasta adresa, dupa care se cere un pin code, care este oferit de aplicatia de telefon. Introducem acel pin code si ni se deschide meniul aplicatie, in browser.

Dupa aceasta, putem transfera fisiere de pe calculator pe telefon, sau de pe telefon pe calculator, putem sa creem, sa stergem si sa redenumim folderele de pe telefon.

Fara fire, fara drivere, fara cabluri, doar WiFi!

Droid Over Wifi pentru WiFi file transfer, pentru a conecta dispozitivil Android cu calculatorul desktop sau laptop sau chiar cu un alt dispozitiv Android, pe care avem instalata aplicatia gratuita android Droid Over Wifi.

Cum faci transfer de fisiere intre pc si smartphone rapid si usor cu android? Simplu si usor: cu ajutorul aplicatiei gratuite Droid Over Wifi, pentru transfer de fisiere android fara cablu USB.

Aplicatia este disponibila gratuit in magazinul de aplicatii Google:

Droid Over Wifi | Google Play

Droid Over Wifi  este o aplicatie android minunata pentru transfer fisiere intre PC si Android.

Lasă un răspuns