Aplicatie de ascultat muzica romaneasca, Electrecord

Din seria de aplicatii de ascultat muzica romaneasca, recomandarea noastra pentru tine este aplicatia Electrecord. O aplicatie pentru telefoane care iti permite sa asculti gratuit orice fel de muzica romaneasca din perioada 1920-1990.

Electrecord, celebra casa de discuri romaneasca, a lansat o aplicatie de ascultat muzica romaneasca, asculta.electrecord.com. Aici vei gasi intreaga fonoteca Electrecord, in format digital.

Muzica romaneasca este sortata pe categorii, inclusiv, povesti, poezii. Exista doua tipuri de calitate audio pentru fisiere.

Citeste si: Top 45 site-uri cu muzica gratis, pentru ascultat si descarcat

Aplicatia este foarte bine realizata si foarte usor de folosit si aduce in format digital melodiile si compozitiile celor mai indragiti artisti romani.

Utilizatorii au posibilitatea de a testa gratuit platforma timp de o luna, accesând www.electrecord.com sau descarcand aplicatia de muzica pentru telefoane.  Dupa luna gratuite, exista trei tipuri de abonamente.

Utilizatorii au posibilitatea de a testa gratuit platforma timp de o luna, accesand www.electrecord.com sau descarcand aplicatia pe mobil.

Versiunea de mobil a Electrecord.com poate fi descarcata atat pe telefoanele cu sistem de operare Android, cat si pe cele cu sistem iOS.

aplicatie-muzica-romaneasca

Descarca aplicatia de muzica romaneasca din magazinul de aplicatii preferat:

Electrecord | Google Play

Electrecord | App Store

Aplicatia Electrecord este gratuita, dar are de cumparat chestii in aplicatie si la prima activare a contului se primeste o luna de acces gratuit. In aceasta perioada se poate asculta gratuit toata muzica si tot continutul disponibil pe platforma online.

Lasă un răspuns