Aplicatie de prim ajutor disponibila pe iPhone

Crucea Rosie anunta lansarea aplicatiei de prim ajutor disponibila pe telefonul mobil iPhone destinata instruirii in acordarea primului ajutor.

Aplicatia Prim Ajutor ofera gratuit sfaturi simple, usor se pus in aplicare de catre orice persoana, indiferent de varsta sau de competente.

Utilizatorii de telefoane iPhone sau tablete iPhone pot descarca aplicatia gratuit. Aplicatia de prim ajutor are o interfata practica si un meniu care ofera posibilitatea navigarii usoare si rapide. Contine doua sectiuni „Invata” si „Urgente”.

Sectiunea „Invata” prezinta diverse situatii care necesita o interventie de prim ajutor. Pentru fiecare dintre acestea, aplicatia contribuie la intelegerea si recunoasterea problemei, iar instructiunile explica modul de actiune.

Sectiunea „Urgente” este poate cea mai importanta. Aceasta cuprinzand cele mai frecvente posibilele cazuri de accidente si instructiuni pas cu pas menite sa ajute efectiv în momentul in care salvatorul ofera primul ajutor intr-o situatie de criza. De asemenea, serviciul de urgenta 112 poate fi apelat direct din aceasta sectiune.

Utilizatorii care doresc sa se inscrie la cursurile de prim ajutor la Crucea Rosie Romana, se pot inscrie direct din cadrul sectiuni Info.

Aplicatia de prim ajutor este disponibila doar pentru iPhone, iar pentru fiecare descarcare real,- hypermarket doneaza 2 euro catre Crucea Rosie Romana pentru infiintarea Punctelor de Prim Ajutor in zonele izolate ale tarii, pentru primele 1.000 de descarcari.

Detalii despre aplicatia Prim Ajutor gasiti aici.

Descarca aplicatia lansata de Crucea Rosie Romana – Prim Ajutor.

Crucea_Rosie-aplicatie-de-Prim_Ajutor

Lasă un răspuns