Aplicatie obiective turistice, Drumul Cetăților

Bitdefender a lansat aplicația Drumul Cetăților

Aplicația de mobil “Drumul Cetăților” invită utilizatorii la descoperirea monumentelor istorice din România, de la dave (localități) dacice, cetăți și castele medievale, la biserici fortificate, dorindu-și astfel să devină un ghid de încredere pentru o vacanță în locurile cele mai pitorești și încărcate de istorie.

Aplicația cu obiective turistice “Drumul Cetăților” le oferă utilizatorilor informaţii despre cele mai apropiate monumente istorice de locul în care se află. Fiecare fortificaţie beneficiază de o scurtă descriere, de o fotografie care să o facă mai uşor de recunoscut şi de informaţii rutiere pentru a ajunge la destinaţie.

Odată ajuns în apropierea unui obiectiv, utilizatorul poate da check-in, securizând astfel monumentul şi căpătând în acelaşi timp un rang medieval care este răsplătit cu o soluţie de securitate Bitdefender“, potrivit unui comunicat al companiei.

Fiecare loc marcat pe hartă și prezentat în “Drumul Cetăților” este însoțit de o imagine reprezentativă și de o descriere sumară.

Securizați cât mai multe monumente istorice medievale, parcurgând firul istoriei, cu aplicația „Drumul Cetăților” pentru a vă păstra dispozitivele personale, PC, smartphone sau tabletă, în siguranță.

Aplicația cu obiective turistice “Drumul Cetăților” a fost creată de Bitdefender, brandul românesc de securitate cibernetică, şi este gratuită pentru ambele platforme, Google Play sau App Store. Fiecare fortificaţie are o scurtă descriere, o fotografie care să o facă mai uşor de recunoscut şi de informaţii rutiere pentru a ajunge la destinaţie.

aplicatia-Drumul-Cetatilor

Descarca Drumul Cetăților din magazinul de aplicatii preferat:

Drumul Cetăților | Google Play

Drumul Cetăților | iTunes App Store

Aplicația “Drumul Cetăților” este ghidul de încredere pentru o vacanță în locurile încărcate de istorie.

Lasă un răspuns