Aplicatie online pentru brainstorming. Genereaza idei noi si creative

Creativitatea este un proces mental care implica generarea unor idei sau concepte noi, sau noi asocieri intre idei sau concepte existente.

Iar Brainstorming-ul este instrumentul cel mai utilizat pentru stimularea creativitatii si este perceput ca fiind de cea mai mare valoare.

Brainstorming-ul este o tehnica de creativitate in grup, menita sa genereze un numar mare de idei noi, pentru solutionarea unei probleme.

Procesul de brainstorming te ajuta sa generezi solutii la probleme. Folosit in cadrul echipei, procesul de brainstorming te va ajuta sa cumulezi experienta individuala a fiecarui membru si va creste considerabil numarul de idei noi explorate, ceea ce inseamna ca se pot gasi solutii mai bune la probleme.

Procesul de brainstorming este tradus in limba romana sub forma “asalt al ideilor” sau “asalt al inteligentei” sau “dezlantuire a ideilor” sau “explozie a ideilor”. Indiferent de traducere, brainstorming-ul este un proces distractiv, care ii ajuta pe membrii echipei sa interactioneze unii cu altii, pentru a lucra impreuna la rezolvarea problemelor intr-un mediu pozitiv, plin de satisfactii.

Cele mai bune rezultate se obtin prin combinarea sesiunilor de brainstorming individuale cu cele de grup, precum si prin gestionarea atenta a procesului. Si aici intervine recomandarea de astazi: o aplicatie online, care te ajuta sa administrezi si sa organizezi procesul de brainstorming.

Popplet este unic, deoarece ofera un singur loc pentru a stoca documente, imagini si alte resurse utilizate in crearea de idei noi. Este util in stabilirea temelor si functioneaza ca o harta de brainstorming.

Utilizatorul alege elementele care se leaga impreuna si astfel nu se uita si nu se pierde, relevanta unei idei. Popplet ofera mai multa organizare, resurse si optiuni, decat daca s-ar nota totul pe foi, sau pe simple schite.

Utilizatorii pot structura vizual ideile folosind resursele online, note si alte tipuri de continut. Astfel se face mult mai usor lucru cu alte persoane pentru a genera idei noi care pot fi impartite cu altii.

In final, rezultatele de pe Popplets pot fi partajate prin e-mail, Facebook sau Twitter sau ca un link generat de site.

Spor la idei.

Mai multe informatii despre brainstorming, gasiti aici.

Lasă un răspuns