Aplicatie pentru mobil de Design Interior

Proiecteaza-ti casa de vis. Astazi iti prezint o minuatie de aplicatie pentru design interior.

Homestyler Interior Design este, probabil, cea mai buna aplicatie pentru design de interior care iti poate cadea in mana.

Tot ce ai de facut este sa dai click pe imaginea cu mare si apoi incepi sa o personalizezi, in format 3D, cu lucruri disponibile in cadrul aplicatiei.

Poti experimenta culorile peretilor, poti testa corpuri de iluminat si multe alte lucruri.

 

Aceasta aplicatie pentru design interior este un ideal instrument pentru minti creative si pline de idei.

La inceput, poti alege sa te uiti in galeria foto daca doresti sau poti sa creezi propriul spatiu.

In galerie gasesti creatiile Homestyler. De aici poti obtine idei pentru propriile proiecte.

Oricine vrea doar sa vada camere complet mobilate poate selecta Design Stream 3D.

Partea de creatie reala are loc doar atunci cand te transformi intr-un designer de interior, fie el si amator.

Selectezi “Create New Teme” si poti incepe. Si, fie selectezi o imagine din baza de date, fie folosesti o fotografie cu o anumita camera.

aplicatii-pentru-design-interior

Sfat: Daca doresti sa obtii propriul tau spatiu decorat, cel mai bine este sa faci o fotografie atunci csnd camera este complet goala. Numai in acest fel poti miza pe faptul ca aceasta camera are dimensiunile sale corecte.
O camera goala iti permite sa fii mult mai creativ. O canapea existenta in fotografie, nu o poti muta.

Este mai usor de la inceput este daca alegi un spatiu gol predefinit. Homestyler ofera multe camere prefabricate, care asteapta sa fie umplute si decorate de tine.

Cu doar un deget poti muta sau sterge obiecte care nu iti plac.

Aplicatia dispune de o baza de date bogata cu produse, care pot fi cumparate. Nu stiu daca si in Romania.

Doar tastezi ceea ce cauti in bara de meniu si catalogul se deschide cu mobilier, impartit in functie de camere, continut nou si elemente speciale, cum ar fi lampi sau plante de interior.
Pentru fiecare piesa de mobilier sau decoratiuni interioare, exista o descriere detaliata a produselor cu preturi si disponibilitate.

Modele de camere terminate pot fi salvate doar cu inregistrare.

Utilizarea acestei aplicatii pentru design interior este intuitiva si cu cateva atingeri si inspiratie poti decora o camera elegant in cel mai scurt timp.

Aplicatia nu se misca chiar rapid, chiar si cu o conexiune buna la internet mai da rateuri. Acest lucru poate fi destul de enervant si poate strica cheful si distractia.

Aplicatia este gratuita, site-ul ofera continut interesant si util, dar pentru a utiliza aplicatia in intregime trebuie sa te conectezi cu o adresa de e-mail sau cu contul de Facebook. In aplicatie nu exista costuri ascunse.

Cantitatea de obiecte si mobilier oferite pot fi cu greu depasite de nici o alts aplicatie gratuits. Artistic exista cateva limitari daca nu vrei doar sa experimentezi fara inregistrare. Atat doar, ca exista unele mici probleme de stabilitate si poate dura, uneori, pana se incarca.

Dar, cu ajutorul acestei aplicatii minune pentru design interior poti fi inspirat, gasesti sfaturi, ponturi si tendinte. Faci o fotografie si apoi vezi cum visele tale se transforma in realitate.

Descarca Homestyler Interior Design pentru Android sau iOS.

One thought on “Aplicatie pentru mobil de Design Interior

Lasă un răspuns