Aplicație românească pentru pescari disponibilă pe Android și iOS

Fishpointer, este o aplicație pentru pescari.

Aplicația Fishpointer te ajută să-ți îmbunătățești rezultatele la pescuit. Aplicația pentru pescari oferă informații despre cele mai bune locuri de pescuit, momentele potrivite pentru pescuit, tehnici și momeli.

Pescarii au o vorbă: cea mai rea zi de pescuit, este oricum mai bună decât cea mai bună zi la muncă. Unii oameni au locuri de muncă minunate, dar pescuitul este întotdeauna distractiv. Iar cu ajutorul tehnologiei, al telefoanelor și aplicațiilor pentru pescari, ei bine, pescuitul a devenit și mai distractiv.

Fishpointer este una dintre cele mai interesante aplicații de pescuit.

Practic, funcționează ca o hartă interactivă cu informații detaliate și utile pentru pescari.

Piața națională de pescuit recreativ este estimată la 80 milioane de euro.

Evident, există mai multe aplicații pentru pescuit, dar Fishpointer are un farmec aparte. Este o aplicație comunitară în care pescarii pot discuta despre locurile de pescuit fierbinți, pot arăta capturile lor și pot raporta diverse descoperiri.

Practic, Fishpointer s-a născut din proiectul online www.hartapescar.ro, o hartă interactivă destinată pescarilor din România, unde aceștia găseau informații despre bălți, râuri și iazuri unde să poată merge la pescuit, magazine specializate și alte infomrații utile.

Aplicaţia combină hărţi electronice interactive cu instrumente de socializare și oferă astfel posibilitatea utilizatorilor să înregistreze informații despre capturi, să genereze statistici personale şi să socializeze în urma experienţelor avute la pescuit.

Fishpointer pentru iOS

Fishpointer pentru Android

Fishpointer este una dintre cele mai bune aplicații de pescuit.

Ai un prieten pescar? Recomandă-i și lui aplicația. Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns