Aplicatie utila celor care vor sa se desparta

Adica, celor care nu mai vor sa formeze un cuplu. Care vor sa ramana singuri. O aplciatie care pune punct unei relatii in locul tau.

Pare ciudat, dar cineva s-a gandit si la asta. Vrei sa rupi relatia cu cineva? Exista o aplicatie care face asta.

Daca vrei sa scapi de momentul acela penibil al unei ultime intalniri, instalezi aplicatia si aceasta trimite un mesaj electronic care, teoretic, pune capat relatiei.

Aveti la dispozitie mai multe motive de despartire, multiple optiuni adaptate barbatilor si femeilor aflati, intr-o relatie serioasa sau una superficiala.

Unele “texte” folosesc exemple concrete si par credibile, altele sun scuze infantile.

Asadar, daca doriti sa va fentati partenerul si sa puneti o aplicatie sa-i spuna ca nu mai vreti, folositi cu incredere BreakUpText.

Pentru a incepe, pur si simplu trebuie sa-i spui aplicatiei daca te desparti de un barbat sau o femeie, un partener serios sau ocazional, si de ce te-ai decis sa treci mai departe. Introduci un numar de telefon, si BreakupText se ocupa de treburile murdare pentru tine.

aplicatie_Despartire

Iata cateva exemple de mesaje: “Mi-am pierdut interesul“, “am gasit pe altcineva“, “m-a mancat un urs” sau “Oh, bateria telefonului meu se va descarca in curand, asa ca nu mai raspunde la sms. Mult succes in viata

Suna…, convingator? Daca da, atunci poti instala si utila aceasta aplicatie de smartphone, disponibila si pentru iPhone, cu ajutorul careia poti gasi motive de despartire.

Ce sa va spun…, mult succes.

Lasă un răspuns