Aplicații android 2018 pentru editare video

Dacă ești în căutarea celor mai bune aplicații de editare video pentru a edita videoclipurile și a le face mai interesante, citește acest articol. Îți prezentăm în el “cele mai bune 5 aplicații de editare video pentru telefonul Android”.

După filmarea unui videoclip, este posibil să trebuiască să îl editezi și să îl faci mai frumos, mai interesant. Există multe aplicații disponibile în Magazinul Google Play pentru a edita videoclipuri, aici am ales cele mai bune 5 aplicații pentru a edita videoclipurile.

Cu ajutorul lor poți să decupezi cu ușurință, să adaugi text, muzică sau imagini, poți să faci o mulțime de lucruri care îți vor transforma clipul video într-un videoclip fantastic. Începem.

Cele mai bune aplicații de editare video pentru telefonul Android.

1. FilmoraGo

FilmoraGo este cea mai bună și mai ușoară aplicație de editare video pentru telefonul Android. Poți să editezi cu ușurință videoclipul cu aplicația, să selectezi doar clipurile video sau fotografiile și apoi apeși NEXT pentru a le edita.

Caracteristicile FilmoraGo includ creșterea sau micșorarea vitezei de mișcare, previzualizarea instantanee în timpul editării, mesajele de animație cu text și mai multe efecte. Versiunea gratuită a filmului FilmoraGo lasă un logo la sfârșitul clipurilor tale video. Pentru a evita logo-ul trebuie să achiziționezi versiunea completă.

FilmoraGo | Google Play

2. KineMaster

KineMaster este una dintre “cele mai bune aplicații de editare video pentru Android” dezvoltată de NexStreaming Corp. În opinia mea, aceasta este cea mai bună aplicație de editare video. Ai la dispoziție diferite caracteristici de editare. Poți suprapune mai multe fișiere video, poze, audio, text și are și opțiunea ”chroma key” și multe efecte de tranziție. În plus aplicația îți oferă o previzualizare instant în timp ce editezi. Evident, aceasta este o aplicație excelentă de editare video pentru telefonul Android.

KineMaster | Google Play

3. VivaVideo

VivaVideo este una dintre cele mai bune aplicații de editare video pentru Android. Poți face cu ajutorul ei scurte prezentări video sau de slide-uri. Instrumentele de editare includ creșterea / micșorarea vitezei video, poți îmbunătăți cu ușurință videoclipurile cu efecte speciale, autocolante, tranziții etc.

Versiunea gratuită oferă toate opțiunile de editare, dar există o versiune Pro disponibilă. Versiunea Pro are unele caracteristici suplimentare – fără reclame, fără watermark, lungime video nelimitată cu export de calitate HD și alte efecte.

VivaVideo | Google Play

4. Adobe Premiere Clip

Adobe Premiere Clip este un editor video foarte puternic pentru Android, dezvoltat de Adobe. Și în plus este și gratuit. Poți să-l descarci gratuit din Magazin Google Play, apoi trebuie să te conectezi după ce deschizi aplicația și obții funcții puternice de editare video. Sunt mai multe opțiuni incluse, precum tranziții (treceri de la un cadru la altul), strălucire vizuală cu ajustarea luminii, efect de mișcare și multe altele.

Adobe Premiere Clip | Google Play

5. PowerDirector

PowerDirector este poate cea mai bună aplicație de editare video pentru Android. Are multe caracteristici unice. În plus, poți să exporți proiectele cu Ultra HD (4k). Caracteristici incluse – mai multe cadre video suprapuse sau imagini, multe efecte speciale disponibile, efecte sonore și multe altele. Dacă achiziționezi versiunea completă obții mai multe funcții și a elimini watermark-ul. Evident, aceasta este una dintre cele mai bune aplicații de editare video pentru Android.

PowerDirector | Google Play

O părere și un share ne-ar ajuta sa ajungem la cât mai mulți dintre cei care cauta cele mai bune aplicații de telefon. Mulțumim!

Lasă un răspuns