Aplicatii android interesante: Statele lumii

Din seria de aplicatii android interesante, astazi va recomand o aplicatie romaneasca, realizata de Alexandru D. si intitulata Statele lumii.

Statele lumii este o aplicatie android de geografie, care prezinta toate cele 194 de tari in aspectele lor principale. Pe langa date generale, cum ar fi limba, populatia ori moneda, mai gasiti si informatii privitoare la istoria fiecarei tari in parte, a geografiei lor, a climei si economiei.

Statele sunt organizate, pentru o cautare mai usoara, in functie de continent, limba si populatie.

De asemenea, au fost adaugate si o serie de teste menite nu doar sa va ajute sa va verificati cunostintele, dar si sa invatati capitalele, muntii etc.

Citeste si: WorldAtlas.com, atlasul lumii pentru elevi online

Aplicatia este gratuita, functioneaza 100% offline, este in intregime in romana, contine teste cu mii de intrebari, 7 harti, prezentarea tuturor tarilor, se instaleaza direct pe cardul extern.

Sunt prezente si harti fizice ale tututor celor 7 continente. Statele lumii se adreseaza in pricinipal elevilor, studentilor si profesorilor, dar si tuturor celor care vor sa invete despre lumea in care traim si care nu au in permanenta acces la internet.

Puteti descarca aplicatia gratuit de aici: Statele lumii

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns