Aplicații Android pentru capturi de ecran

Cum înregistrezi ecranul telefonului? Cum poți înregistra ecranul telefonului Android? Simplu, cu ajutorul unei aplicații pentru Android. O aplicație de captură ecran.

În zilele noastre, aplicația de înregistrare a ecranului merită instalată de către utilizatorii de dispozitive mobile Android. Fiecare canal YouTube pentru jocuri, aplicații și recenzii pentru Android utilizează înregistratorul de ecran.

1. AZ Screen Recorder

AZ Screen Recorder este una dintre cele mai bune aplicații gratuite de înregistrare de ecran pentru Android. Are o interfață simplă și caracteristici bune. Poți înregistra ecranul în format audio HD și Full HD. Aceasta este cea mai bună aplicație de înregistrare ecran pentru YouTube. Cea mai bună caracteristică a aplicației este opțiunea “întrerupeți și reluați” în timp ce înregistrați ecranul telefonului. Poate fi descărcată gratuit din Magazinul de aplicații Google, dar conține anunțuri publicitare și se pot face achiziții în aplicație. După instalare poți începe înregistrarea oricând, chiar dacă joci un joc, fereastra plutitoare permite acest lucru.

AZ Screen Recorder | Google Play

AZ Screen Recorder este o aplicație de filmat ecranul telefonului. Nu este necesară rootarea telefonului.

Ne poți ajuta să răspândim informația dacă dai un simplu like și un share la articol.

Lasă un răspuns