Aplicatii Android pentru copii

Dupa principiul “Nu dati banii pe prostii…” descarcati aplicatii bune pentru copii, recomandarea de astazi este un site care face viata parintilor mai usoara. Autorii site-ului interesant de astazi, examineaza aplicatiile Android pentru copii si le recomanda pe cele care pot fi folosite in siguranta de catre copii.

In acest mod descoperirea si gestionarea de aplicatii Android pentru copii este una simpla si usoara.

Famigo este un site care va ajuta sa gasiti cele mai bune jocuri de familie si aplicatii pentru fiecare dispozitiv in parte. Echipa din spatele site-ului nu stabileste neaparat calitatea unei aplicatii sau a unui joc pentru copii, ci mai mult valoarea educativa, cat de usor de utilizat este, nivelul de divertisment, cat de oportun este pentru toate varstele si cat de oportun este pentru familie si copii.

Practic stelele sunt atribuite unei aplicatii in functie de cat de bine este conceputa pentru familii.

Site-ul este foarte bine structurat, se poate naviga usor prin el, aplicatiile sunt grupate pe categorii, astfel e foarte simplu sa cauti si sa gasesti ceva.

Pe site sunt aplicatii si jocuri pentru copii in functie de varsta, platforma dispozitvului mobil (sunt aplicatii pentru copii pe Android si aplicatii pentru copii pe Apple – iPad si iPhone), cu bani sau gratuite.

Alegerea aplicatiilor si jocurilor pentru copii este acum mult mai simpla, daca accesezi Famigo.

Iar daca ti-a placut acest articol il poti recomanda si prietenilor.

Lasă un răspuns