Aplicații android utile, Go Clock

Noi, ca oameni, avem multe lucruri în comun. Toți mâncăm, dormim, folosim toaleta și, de obicei, ne trezim cu toții după ce dormim. Ceasul cu alarmă este un dispozitiv omniprezent în dormitor, iar telefoanele inteligente servesc acest scop pentru o mulțime de oameni.

Doar că, uneori, aplicația pentru ceas deșteptător prezentă pe telefonul Android nu e pe gustul tău și ai nevoie de ceva mai bun.

Menţinerea sănătății corpului tău este o chestiune de punctualitatea, ai nevoie de un ceas în viaţa ta pentru a-ţi oferi sugestii despre o viaţă sănătoasă.

Iar Go Clock este o aplicație ceas deșteptător care face mai mult decât atât.

Citește și: Top 10 Sonerii alarma trezire

La nivel primar Go Clock este un ceas, dar te poți baza, de asemenea, pe această aplicație pentru a primi notificari despre facturi și chiar să economisești timp pentru mesele zilnice.

În afara de faptul ca functioneaza ca o alarma, aplicatia îti permite sa-ti programezi timpul mesei de prânz, pentru a urma în mod corespunzator dieta, sa-ti programezi calendarul pentru a te anunta despre evenimente, întâlniri, zile de nastere, etc.

Te ajută să creezi un orar științific pentru mese, lucru și odihnă.

Te ajută să gestionezi programările, zilele speciale, cum ar fi zilele de naștere, aniversări și sarcinile de făcut.

Interfata Clock Go este simpla si ofera multe optiuni de personalizare, inclusiv alegerea tipului de ceas dorit (analogic sau digital).

Go Clock este o super aplicatie ceas desteptator cu multe alte beneficii. În plus, face parte din categoria celor mai populare aplicații pentru telefon din România.

Descarcă gratuit aplicația din Google Play

GO Clock – Alarm Clock & Theme

Această aplicație este atât frumoasă, cât și funcțională, dotată cu caracteristici pe care cele mai multe alte aplicații pentru ceas deșteptător nu le au: un calendar încorporat, mementouri bazate pe sănătate și un afișaj cu ceas de noapte.

Este dintre acele aplicatii android utile care merită instalată pe telefon.

Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai de pe Facebook sau Google+

Lasă un răspuns