Aplicatii Android Utile: Pocket

Pocket, ramane una dintre acele aplicatii pentru telefoane, utila si in 2017.

De ce va recomand aceasta aplicatie android? Pentru ca este cea mai faina. Aceasta aplicatie este o solutie simpla pentru afisarea simpla a textului in paginile web. Deoarece site-urile au, de regula, multe reclame, aplicatia Pocket vine in ajutorul tau si iti usureaza lectura.

Pocket este o aplicatie care tine minte ce articole interesante si informatii ai gasit, pe care nu le poti citi pe moment, insa vrei sa le parcurgi mai tarziu. Pur si simplu apesi butonul “Pocket”, iar aplicatia stocheaza documentele si link-urile intr-o lista speciala.

Functioneaza si ca o extensie de browser, aplicatie pentru Mac, aplicatie de mobil pentru iOs si Android etc. Practic cu ajutorul ei, salvezi lucrurile pentru a le citi mai tarziu, cand esti in deplasare sau cand ai timp. Este gratuita care iti permite sa salvezi articole, imagini sau clipuri de pe diverse site-uri pentru a le citi mai tarziu, in modul offline, fara sa fie nevoie sa fii conectat la internet.

Cand gasesti ceva interesant, dar nu ai timp de cititi, cu un singur click salvezi continutul pentru mai tarziu. Este cel mai simplu mod de a pastra articole si alte lucruri interesante pentru a le citi si vizualiza mai tarziu.

In plus, poti alatura si tagg-uri la materialele salvate, pentru a le ordona in functie de domeniile de interes.

Pocket este foarte buna, poate cea mai buna la acest capitol, tocmai pentru ca vine cu suport pentru browsere si pentru toate platformele populare. Articolele sunt afisate doar in bloc de text, cu un font curat si cu pozele aferente. Daca aplicatia era laudata cand era in varianta platita, a fost lansata in 2007, acum este solutia perfecta, cand este gratuita.

O aplicatie foarte utila, mai ales pentru cei care citesc multe articole si de multe ori nu au timp sa le duca la capat.

Descarca gratuit aplicatia pentru telefoane din magazinul de aplicatii preferat:

Pocket | Google Play

Pocket | App Store

Pocket site oficial

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns