Aplicatii astronomie android, NASA App

Aplicatia NASA te duce mai aproape de stele, o aplicatie android pentru pasionatii de astronomie.

Din seria de aplicatii pentru telefon, astazi iti prezint aplicatia oficiala NASA.

Ai ocazia sa descoperi cele mai recente imagini, videoclipuri, live streaming NASA TV, informatii despre misiunile NASA, stiri, reportaje, tweet-uri cu Aplicatia NASA pentru Android.

Poate nu este cea mai aspectuoasa aplicatie din lume, dar sigur este o aplicatie android interesanta, plina de informatii excelente pentru pasionati.

Pasionatii de spatiu si tocilarii se vor bucura. Aplicatia oficala NASA pentru Android expune spatiul intr-un mod cu totul nou.

Aplicatii-astronomie-NASA
Pe langa videoclipuri, imagini si conferinte video, vei gasi si informatii despre toate misiunile spatiale importante, sateliti si multe alte lucruri interesante.

National Aeronautics and Space Administration, pe scurt NASA, este agentia reponsabila cu programul spatial public al Statelor Unite ale Americii si cu cercetare aerospariala civila si militara pe termen lung.

NASA este de departe cea mai importanta organizatie aerospariala din lume (fara suparare, Rusia si China) si a devenit un simbol iconic in timpul Razboiului Rece, dar continua sa starneasca interes din partea copiilor si adultilor deopotriva.

NASA a fost infiinyata in anul 1958. Detalii gasesti aici.

Aplicatii-astronomie-NASA-App

Aplicatia oficial NASA pentru Android iti permite sa explorezi ceea ce se intampla la cea mai importanta Agentie Spatiala lume.  Aceasta aplicatie este pentru invatat mai degraba decat pentru divertisment.

Nu te astepta sa pleci in misiuni in spatiu sau sa intri in contact cu extraterestrii, cu aceasta aplicatie.

Daca ai avut mereu un interes legat de spatiu si ai avut un telescop cand erai copil, atunci aplicata aceasta merita incercata.

Descarca gratuit aplicatia NASA pentru Android sau aplicatia NASA pentru iOS.

Alte aplicatii NASA le gasesti aici: https://www.nasa.gov/connect/apps.html

Mesajele trimise extraterestrilor pot fi ascultate online!

Lasă un răspuns