Aplicatii auto pentru soferi, Android Auto

Android Auto, este o aplicatia utila soferilor. Reprezinta o modalitate mai simpla si mai sigura de a utiliza telefonul in masina.

Android Auto a fost lansata peste tot in lume la sfarsitul lunii trecute. Era disponibila si anterior insa doar pentru cateva dispozitive, in timp ce aceasta lansare este pentru aproape toata lumea.

Practic, aplicatia Android Auto inglobeaza mai multe aplicatii utile intr-un singura si astfel sofatul si butonatul telefonului simultan, devin mai simple.

Aplicatia face legatura intre telefonul mobil si masina prin intermediul unui cablu USB.

Vei avea posibilitatea sa faci un set de baza al sarcinilor, inclusiv verificarea si trimiterea mesajelor, navigatie si sa asculti muzica si multe altele. Totusi inca mai are nevoie de putine imbunatatiri.

Cu o interfata simplificata, butoane mari si actiuni vocale puternice, Android Auto este conceputa pentru a face mai usor de utilizat aplicatii din telefon in timp ce sunteti pe drum.

Poti folosi comenzi vocale pentru a interactiona cu apelurile primite, mesajele, navigatia si vei putea schimba muzica, fara sa atingi smartphone-ul.

In plus, se poate conecta telefonul la un afisaj auto compatibil, pentru a beneficia de un display mai mare.

Descarca gratuit Android Auto:

Android Auto | Google Play

Site-ul oficial il gasiti aici

Aplicatia Android Auto este gratuita si ne asteptam sa fie imbunatatita, mai devreme sau mai tarziu.

Pana si Facebook Messenger este compatibil cu Android Auto. Asta inseamna ca poti vedea mesajele primite de la prieteni si le poti raspunde, prin intermediul comenzilor vocale.

Aplicatia Android Auto este disponibila pentru telefoanele care folosesc sistemul de operare Android 5.0 sau o versiune mai recenta si poate fi descarcata in 30 de tari. Ulterior, Google va extinde raza de acoperire a aplicatiei.

Android Auto are ca scop cresterea sigurantei in timpul mersului cu masina prin minimizarea interactiunii soferului cu telefonul mobil.

Daca ti se pare util articolul, distribuie-l pe:

One thought on “Aplicatii auto pentru soferi, Android Auto

Lasă un răspuns