Aplicații de sănătate pentru Android, 35 Super Foods

35 Super Foods for Weight Loss este o aplicație pentru telefon și tablete care îți oferă informații complete despre 35 dintre cele mai bune alimente care te ajută să pierzi în greutate din toate timpurile. Este una dintre cele mai utile aplicații de sănătate pentru Android.

Dacă încerci să scapi kilogramele în plus, consideră această aplicație ca fiind ghidul final pentru ceea ce ar trebui să pui pe farfurie și descoperă alimentele pe care trebuie să le păstrezi mereu în bucătăria ta.

Vezi și: 5 aplicații pentru o stare mai bună

Includerea acestor alimente sănătoase în dieta ta te ajută să arzi mai multe calorii, să te simți plin de energie mai mult timp și să eviți creșterea în greutate.

Aceste alimente bune pentru tine conțin substanțe nutritive puternice și antioxidanți care s-au dovedit a ajuta organismul să piardă în greutate.

Pentru fiecare dintre cele 35 de ”superalimente”, găsești informaţiile nutriţionale, vitaminele conţinute şi numărul de calorii, cât şi beneficiile consumării acestora.

De asemenea, aplicaţia 35 Super Foods for Weight Loss are şi două secţiuni dedicate principiilor şi conceptelor de bază pentru arderea grăsimilor din organism.

Poți descărca gratuit aplicația pentru Android:

35 Super Foods for Weight Loss | Google Play

Este o aplicație despre produse alimentare.

Te așteptăm să revii pe site, pentru că Webroll oferă inspiratie pentru oameni talentati. Găsești aici prezentări ale celor mai bune aplicații de telefon pentru tine!

Lasă un răspuns