Aplicatii educative pentru copii

Pentru ca nu am publicat de mult in categoria site-uri pentru copii, ma revansez astazi cu un site dedicat copiilor. Acest site pentru copii, este ideal defapt pentru parintii care doresc sa gaseasca cele mai bune aplicatii pentru copii. Aplicatiile sunt pentru iPhone, iPad si Android.

Pe net mai sunt site-uri care prezinta aplicatii pentru copii, dar acestea sunt scrise de gameri, diferenta fiind ca prezentarile aplicatiilor de pe site-ul prezentat astazi sunt scrise de mame.

Pe internet gasesti multe site-uri de jocuri, dar Best Kids Apps este un site web dedicat aplicatiilor pentru copii de diferite varste, aplicatiile fiind prezentate pe categorii de varsta, de la 0 la 4 ani, de la 5 la 8 ani si de la 9 la 12 ani. In plus, exista categorii de jocuri, aplicatii educationale si gratuite.

In site-ul Best Kids Apps veti gasi diferite aplicatii educative si jocuri pentru dispozitivele iPhone, iPad si sistemul de operare Android.

Realizate pentru copii cu varstele cuprinse intre 0 şi 12 ani, jocurile sunt o modalitate distractiva de a invata.

Practic autorii site-ului testeaza toate aplicatiile pentru copii, aplicatii pentru iPhone, iPad si Android si le recomanda pe cele mai bune, ca sa nu mai fim noi nevoiti sa cautam zile intregi pe internet.

Daca ti-a placut acest articol, recomanda-l si la prieteni.

Lasă un răspuns