Aplicatii pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2014

Top 3 aplicatii pentru CM 2014:

Brazilia va gazdui in perioada 12 iunie – 13 iulie Campionatul Mondial de Fotbal, competitia urmand sa se desfasoare pe 12 stadioane.

Pentru a fi la curent cu tot ce se intampla la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, astazi va recomand trei aplicatii utile.

FotMob – World Cup 2014 Brazil – Este o aplicatie de fotbal care acopera peste 100 de campionate, iar acum FotMob are sectiune dedicata Campionatului Mondial. Sunt oameni care sustin ca este cea mai buna aplicatie de fotbal, completa. Va las pe voi sa hotarati daca este sau nu asa. Cert este ca aveti la dispozitie printr-o singura aplicatie stiri din ligile de fotbal de top si stiri top de club alerte, program, statistici si o multime de alte informatii interesante si utile.

Versiuni disponibile pentru AndroidiOS sau Windows Phone.

webroll.ro-Aplicaţii-Android-CM-2013

Onefootball Brazil – Aplicatie dedicata Campionatului Mondial de Fotbal 2014, ofera rezultate live, programul meciurilor, informatii despre echipele participante, statistici, stiri, istoria competitiei si promite o experienta ca CM 2014 de prima mana. Practic este o aplicatie completa, poate cea mai reusita aplicatie creata pentru urmarirea Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia.

Versiuni disponibile pentru AndroidiOS sau Windows Phone.

webroll.ro-Aplicaţii-Android-CM-2013-One_Fotball

Jalvasco World Cup 2014 – Aceasta aplicatie va permite sa urmariti jocurile de fotbal de la Cupa Mondiala din Brazilia. Este usor de utilizat si puteti accesa rapid datele si informatiile care va intereseaza. Este simpla si bine organizata insa este disponibila doar pentru Android.

Versiune disponibila doar pentru Android.


webroll.ro-Aplicaţii-Android-CM-2013-World_Cup_2014

Lasă un răspuns