Aplicatii pentru Facebook

Pentru ca iubim cu totii Facebook-ul si pentru ca dezvoltatorii au creat mii de aplicatii pentru facebook, am decis ca pe webroll.ro sa public, incepand de astazi, si articole in care sa va recomand aplicatii utile pentru facebook, aplicatii interesante, aplicatii excelente pentru voi.

Sa trecem la treaba! Iata o prima serie de aplicatii utile si interesante pentru Facebook:

UTF-8-simboluri_pentru_Facebook

uuu.tf – un site pe care gasiti o lista de simboluri. Puteti sa copiati orice simbol si sa-l publicati pe propriul site sau pe retele de socializare.

Spatio-client_Facebook-pentru-Android

Spatio – client Facebook pentru Android. Va permite ca sa accesati propriul profil si sa vedeti continutul acestuia. Spatio va permite sa vedeti si profilurile altor utilizatori si sa postati comentarii sau sa partajati postarile acestora. Aplicatia Spatio ruleaza si pe Android.

Photograbber-descarca-poze

Photograbber  – cu ajutorul acestei aplicatii pentru facebook, puteti descarca albume de poze de pe Facebook. Photograbber este o aplicatie gratuita, pe care o puteti utiliza ca sa descarcati poze de pe Facebook. Aplicatia Photograbber va permite ca sa descarcati toate pozele de pe Facebook sau doar unul din albumele pe care le-ati incarcat pe Facebook.

Divvy-salveaza_poze_de_pe-Facebook

Divvy – salveaza pozele de pe Facebook sau Instagram. Divvy este o noua aplicatie gratuita, pe care o puteti utiliza ca vedeti si sa descarcati pozele de pe Facebook si Instagram. Aplicatia Divvy poate sa ruleze si pe iPhone, iPod touch si iPad.

Norton_Satellite-app-for_Windows-antivirus-Facebook_Twitter_Dropbox

Norton Satellite – vezi daca profilul Twitter sau Facebook contine link-uri periculoase. Norton Satellite este o aplicatie gratuita de la Norton. Aplicatia Norton Satellite poate sa identifice link-urile periculoase partajate pe propriul profil Twitter sau Facebook. Norton Satellite poate sa scaneze fisierele de pe Dropbox sau SkyDrive pentru a gasi aplicatii melitioase. Norton Satellite poate sa ruleze si pe Windows 8.

 

 

 

Lasă un răspuns