Aplicatii pentru mamici, Brightnest

Brightnest este o una dintre acele aplicatii pentru telefon utila care te ajuta sa ai grija de casa ta. Aplicatia ofera sfaturi utile care te ajuta sa economisesti timp si bani pentru intretinerea casei, sfaturi pentru curatenia casei, intretinerea curateniei, trucuri pentru curatenia casei. 

aplicatie-trucuri-pentru-curatenia-casei

Aplicatia Brightnest are multe de oferit unei mamici cu multe responsabilitati, in special de ordin domestic.
Iti permite sa personalizezi programul zilnic al sarcinilor domestice, iti reaminteste de lucrurile importante pe care le ai de facut in cursul unei zile si iti ofera tot soiul de ponturi casnice utile, de la proiecte de lucru manual, pana la sfaturi despre cum poti indeparta rapid un anumit tip de pata.

Daca vrei o aplicatie care sa te ajute la intretinerea casei, organizarea si planificarea curateniei si care
sa-ti ofere si idei de desing interior, atunci BrightNest – Home Tips & Ideas este pentru tine.

Home Maintenance, prin Brightnest, te ajuta sa tii evidenta curateniei si iti ofera sfaturi pentru curatenia casei.

aplicatie-intretinerea-casei

Aplicatia functioneaza in tandem cu aplicatia gratuita Brightnest webapp, astfel incat vei avea nevoie de un cont Brightnest pentru a o putea folosi.

O data ce ai pus la punct aceasta cerinta, vei completa un scurt chestionar cu intrebari despre casa ta (sau apartamentul inchiriat), pentru ca Brightnest sa iti poata sugera treburile ce ar trebui facute. Iti va aminti sa schimbi fie un filtru la cuptor, fie sa cureti sistemul de racire. Din acest punct poti sa setezi sa-ti aminteasca toate sesiunile de curatenie generala de peste an.

Poti personaliza aplicatia sa-ti furnizeze informatiile de care ai nevoie, astfel incat, daca nu esti un fan al tuturor chestiilor ce le are inclus, poti sa scapi de ele, sau doar sa te concentrezi pe a-ti face casa un pic mai eficienta din punct de vedere energetic.

Vine la pachet cu o serie de utilitati inteligente necesare pentru curatenie, asa incat poti sa o folosesti doar ca o agenda a trucurilor de curatenie.

Descarca Brightnest din magazinul de aplicatii preferat.

Brightnest | Google Play

Brightnest | iTunes App Store

De la trucuri simple de curatare la idei de design interior, livreaza tot ce ai nevoie pentru a modela casa si te ajuta sa-ti simplifici viata! Este una dintre acele aplicatii pentru telefon care merita instalata pentru ca este plina cu sfaturi bune pentru curatenia si intretinerea casei.

aplicatie-intretinerea-curatenieiaplicatie-trucuri-pentru-curatenia-casei

Daca ti-a placut articolul, da-i te rog un share pe retelele sociale. Gandeste-te daca ceea ce tocmai ai citit ar mai putea fi de folos cuiva si distribuie articolul mai departe prietenilor tai.

2 thoughts on “Aplicatii pentru mamici, Brightnest

Lasă un răspuns