Aplicatii pentru poze clare, Fyuse

Aplicatii pentru Android utile

O astfel de aplicatie este Fyuse, care iti permite sa surprinzi imagini 3D cu telefonul prin ceea ce se numeste “fotografie spatiala”.

fyuse-aplicatii-pentru-android-utile
Misti imaginea de pe ecran cu degetul sau inclini telefonul spre stanga si dreapta, si poti vizualiza din diferite unghiuri, ca si cum ai merge pe jos in jurul subiectului sau obiectului din fotografie.

Fyuse face sute de instantanee, in timp ce miscam smartphone-ul in jurul obiectului sau personajului, la final ramanand o singura fotografie, la rezolutie mare, care poate fi vizualizata din mai multe unghiuri.

O imagine Fyuse 3D este ca o fotografie 2D statica, dar care prinde viata, cu trasaturi de video, GIF animat, si panorama de 360 de grade. Totusi, nu este nici una din acestea.

Fyuse surprinde spatiul din jurul subiectului, nu timp, si-ti permite sa vizualizezi un cadru din unghiuri diferite.

Aplicatia Fyuse este folosita deja de sute de mii de oameni pentru a posta fotografii interactive.

Tot ce trebuie sa faci este sa tii apasat butonul rosu din aplicatie, iar apoi rotesti obiectivul aparatului in jurul subiectului fotografiei, pentru a fi sigur ca o surprinzi din toate unghiurile.

fyuse-aplicatii-pentru-poze

Deoarece Fyuse este si o platforma sociala dinamica, este usor sa partajezi imaginile direct din aplicatie.

Fyuse este dezvoltata cu ajutorul unor tehnologii vizuale informatice avansate de catre Fyusion, Inc.

Aplicatia Fyuse este disponibila pentru descarcare gratuita pe iOS si Android.

Fondatorul companiei care a dezvoltat aplicatia, Radu Rusu, lucreaza impreuna cu un asociat de doi ani la Fyuse. Tanarul are 33 de ani si este din Alba Iulia. A absolvit Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca si a castigat numeroase concursuri de inventica si robotica.

Da, putem include, fara sa gresim, Fyuse, in top aplicatii pentru poze.

Lasă un răspuns