Aplicatii pentru selfie, MSQRD

Aplicatie foto pentru selfie care adauga masti.

Schimba-ti look-ul cu filtrele pentru selfie din aplicatia MSQRD. O aplicatie pentru schimbat fete. Selfie-ul a devenit cuvantul anului 2013, toata lumea se inghesuie sa faca unul,iar astazi iti recomand o aplicatie care te ajuta sa faci selfie-uri mai creative, interesante si amuzante.

Despre aplicatia despre MSQRD

MSQRD este o aplicatie distractiva de selfie-uri amuzante care se pot transforma in autoportrete care se pot transforma in Joker, Leonardo DiCaprio, Harry Potter, Barrack Obama si o multime de alte personalitati.

Magia se afla intr-un set bogat de filtre foto si video pe care le potii aplica pentru a inregistra clipuri video in pielea unor personalitati. Sunt disponibile filtre cu fete de celebritati, de animale sau hazlii.

MSQRD este online aici

Ce este MSQRD?

MSQRD, o versiune prescurtata a Masquerade, firma care a creat-o, este o aplicatie gratuita pentru iPhone, iPad si Android, care-ti schimba fata in fotografii si clipuri video.

MSQRD, o aplicatie extrem de populara care utilizeaza direct camera de selfie a telefonului si adauga mastile amuzante peste fata persoanei care se afla in fata camerei.

MSQRD download: Descarca si instaleaza aplicatia, care este disponibila pentru iOS si Android.

MSQRD | Google Play

MSQRD | App Store

MSQRD poate fi folosita pentru a inregistra clipuri video cu masti haioase pe fata. Una dintre cele mai haioase aplicatii pentru selfie.

One thought on “Aplicatii pentru selfie, MSQRD

Lasă un răspuns