Aplicatii pentru telefon 2017, SmartQuit

Aplicatia te ajuta sa te lasi de fumat. Sustinuta si realizata de 2Morrow’s Behavior Change Engine, aplicatia SmartQuit iti ofera un program complet de renuntare la fumat.

Conform unui raport realizat in SUA bazat pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, majoritatea adultilor care fumeaza isi doresc sa renunte si mai mult de jumatate dintre ei au incercat sa se lase de fumat in ultimul an.

28% dintre europeni sunt fumatori, iar fumatul continua sa fie cea mai mare cauza de deces ce poate fi prevenita din Uniunea Europeana.

Conform unui studiu paneuropean prezentat de Societatea Romana de Pneumologie, 56,3% dintre romanii care fumeaza au declarat ca si-au propus sa renunte la acest obicei in anul urmator.

Cum se poate renunta la fumat?

Daca esti sau ai fost fumator, atunci stii cu siguranta cat de greu este sa te lasi de fumat. Te poti lasa de fumat, dar iti trebuie multa vointa si un pic de ajutor.

Poti incerca o metoda simpla de a renunta la fumat. O simpla aplicatie pentru telefon, te poate ajuta sa te lasi de fumat.

Potrivit unui studiu de la centrul de cercetare a cancerului Fred Hutchinson, aplicatia pentru telefoane SmartQuit poate creste de patru ori sansele de renuntare la fumat, daca respecti cele patru componente cheie.

Aplicatia te invata noi modalitati de a lupta cu pofta de a fuma.

Aplicatia SmartQuit a fost lansata pe 10 Noiembrie 2014.

Viziteaza site-ul aplicatiei sau poti descarca versiunea ei gratuita din magazinul de aplicatii preferat:

SmartQuit | Google Play

SmartQuit | App Store

SmartQuit este o aplicatie de ajutor pentru renuntare la fumat.

Daca ti-a placut articolul, da-i te rog un share pe retelele sociale. Gandeste-te daca ceea ce tocmai ai citit ar mai putea fi de folos cuiva si distribuie articolul mai departe prietenilor tai.

Pe WebROll.ro gasesti prezentari de aplicatii si jocuri gratis pentru Android, iOS si Windows Phone.

Lasă un răspuns