Aplicații pentru telefon de turism, CityMaps2Go

CityMaps2Go este o aplicație ghid turistic pe care o poți folosi și ca navigator.

Există momente când a te rătăci într-un oraș necunoscut este cel mai bun mod de a învăța, dar, de cele mai multe ori, este frumos să ai un sentiment că știi pe unde te duci la destinație, știi cel mai bun mod de a ajunge acolo.

De aceea nu strică să ai pe telefon instalată o aplicație ghid turistic.

Iar una dintre cele mai bune aplicații pentru călătorii este CityMaps2Go.

Funcționează ca o o hartă interactivă ce-ți permite să o folosești pe post de instrument de navigare şi ca pe un planificator de vacanţe. Instrucțiunile de ghidare funcționează fără conexiune la internet, aplicația are hărți detaliate offline. Beneficiază de o colecție uriașă de hărți internaționale offline, integrare GPS pentru a vedea exact unde te afli în orice moment.

Aceste hărți includ detalii despre puncte de interes, atracții populare și sfaturi din interior, nume de străzi, adrese și indicații care să te ajute să ajungi spre orice locație.

CityMaps2Go este un ghid pentru utilizatori şi generează liste cu locaţiile din apropiere, restaurante, cafenele.

Harta offline și ghidul de călătorie online includ sfaturi și recomandări la îndemână pentru cele mai bune locuri de vizitat în locații din întreaga lume și tot conținutul hărții poate fi accesat offline, fără a avea nevoie de o conexiune la Internet, ceea ce înseamnă ca e perfect pentru turiști.

Utilizatorii pot crea liste cu locurile preferate, dar şi cu locurile în care îşi doresc să ajungă. De asemenea, utilizatorii pot afla locurile preferate de prietenii lor care utilizează aplicaţia.

Viziteaza site-ul aplicatiei sau poti descarca versiunea ei gratuita din magazinul de aplicatii preferat:

CityMaps2Go | Google Play

CityMaps2Go | App Store

City Maps 2 Go este una dintre cele mai bune aplicații pentru călătorii. Așa și este listată, ca una dintre aplicațiile esențiale pentru călătorii și este recunoscută la nivel global ca una dintre cele mai prietenoase aplicații.

Tu ce aplicaţii pentru telefon foloseşti?

Lasă un răspuns