Aplicații pentru telefon utile 2017, Sygic Car Navigation

Există mai multe aplicații GPS pentru Android și iOS, fără internet.

Și în ceea ce privește aplicațiile de navigație GPS, părerile sunt împărțite, iar alegerea se face în funcție de gusturi și păreri personale. O aplicație care este bună pentru un utilizator, nu este pe placul altuia.

Practic, aceste aplicații GPS pentru Android sau iOS, fără internet, înlocuiesc hartă clasica după care se orientau tații noștri.

Aplicația Sygic Car Navigation este o altă opțiune de navigare disponibilă pentru proprietarii de Android și iOS. Aceasta are un design intuitiv, hărți destul de detaliate și multe caracteristici. O aplicație GPS Android și iOS fără conexiune internet.

Aplicația Sygic Car Navigation este destul de populară, una dintre cele mai descărcate aplicații de navigare pe Android, cu câteva caracteristici unice și hărți detaliate furnizate de TomTom. Hărțile pe care Sygic le utilizează provin de la TomTom și vor fi stocate pe dispozitivul mobil, ceea ce nu ar trebui să fie o problemă prea mare dacă dispozitivul este echipat cu o cartelă SD externă.

Faptul că hărțile sunt stocate pe dispozitiv înseamnă că nu este necesară o conexiune la internet pentru navigare.

Aceasta permite, de asemenea, ca aplicația să fie utilizată pe tablete care nu au internet mobil. Locația funcționează exclusiv prin GPS și este precisă și receptivă.

Utilizatorul poate edita un traseu introdus în mai multe moduri.

Dacă, de exemplu, dorești să călătorești printr-un anumit loc sau să schimbi ruta, acest lucru este posibil înainte de a începe. De asemenea, poți previzualiza ruta înainte de a începe să navighezi, astfel încât, odată ce începi, vei fi deja familiarizat cu momentele de cotitură sau cu reperele pe traseu.

Citește și: Aplicații auto pentru șoferi, Android Auto

La prima pornire a Sygic, utilizatorul poate achiziționa o hartă sau poate activa o încercare gratuită. În scopul încercării gratuite, orice hartă poate fi descărcată. Sygic îți va permite să utilizezi harta și aplicația cu funcționalitate aproape completă pentru o săptămână întreagă înainte de a îți cere să o achiziționezi.

Când pornești prima dată aplicația, vei primi opțiuni pentru a descărca hărțile necesare. Hărțile sunt detaliate, umplute cu puncte de interes (POI-uri) și sunt ușor de navigat. Poate fi deranjant că hărțile sunt umplute cu puncte de interes, făcând un pic dificil să selectezi un traseu sau să stabilești un punct de destinație. Din fericire, POI-urile pot fi dezactivate, astfel încât acestea nu vor fi acolo dacă nu dorești să ți le arate.

Opțiunea “puncte de interes din apropiere” include obiective turistice, restaurante, magazine, parcări și multe altele.

O caracteristică interesantă găsită în Sygic GPS Navigation este prezența modului Car Connected, permițându-ți să conectezi telefonul la mașină și să utilizezi ecranul încorporat al mașinii pentru navigare. Aplicația Sygic Car Navigation este disponibilă pentru autoturismele cu sisteme MirrorLink®, InControl ™ și Honda Display Audio, dar nu este încă disponibilă pentru CarPlay și Android Auto.

În cadrul funcției de navigare, Sygic oferă multe caracteristici utile, dintre care unele necesită o conexiune la internet mobil, dar majoritatea sunt disponibile fără conexiune la internet.

Citește și: Aplicații auto pentru șoferi, CarPlay

Afișajul este foarte precis și utilizează simboluri inconfundabile. În plus, vei găsi informații despre traseu, distanța, timpul de călătorie estimat, viteza curentă și timpul de conducere în panoul de navigare. Limita de viteză este afișată, iar utilizatorul este avertizat dacă aceasta este depășită.

Viziteaza site-ul aplicatiei sau poti descarca versiunea ei gratuita din magazinul de aplicatii preferat:

Sygic Car Navigation | Google Play

Sygic Car Navigation | App Store

Sygic este o aplicație de navigare foarte reușită pentru Android și iOS. În plus față de funcțiile esențiale, Sygic oferă o gamă întreagă de caracteristici suplimentare bine dezvoltate și utile.

Aplicații similare sunt Waze și Google Maps.

Tu ce aplicație GPS pentru Android sau iOS fara conexiune internet folosești pe telefon?

Poti sa ne dai like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu cele mai bune aplicații de telefon pentru tine!

Lasă un răspuns