Aplicatii Retete Cocktail

Aplicatii pentru telefon cu retete de cocktail

Ceva de weekend, ceva de vara.

S-a deschis barul. E plin cu retete de cocktail. Retete cocktail fara alcool, retete cocktail fructe, retete cocktail simple, retete cocktail de vara, o multime de retete cocktail delicioase.

Ce poate fi mai relaxant vara decat sa stai la soare si sa savurezi un cocktail? Acasa, in vacanta, la munte sau la mare, te poti bucura oricand de un cocktail cu sau fara alcool.

Cocktail Flow si Mixology pun la dispozitie peste 8.000 de retete de cocktail, ordonate in categorii in functie de tipul evenimentului, bautura de baza folosita sau culoarea cocktail-ului.

Gasesti aici cele mai cunoscute retete de bauturi din lume, care se servesc adesea la diverse reuniuni sau baluri de seara si pe care le poti prepara acum si tu oricand doresti.

Iar pentru a face lucrurile si mai interesante, aplicatia 101 Drinking Games ofera idei de jocuri prin care cocktail-urile preparate sa fie consumate intr-un mod inedit.

Acum poti sa incearci aceste retete uimitoare de bauturi si cocktailuri si poti sa aplici micile secrete delicioase adunate de la experti din toate colturile lumii, cu ajutorul acestor aplicatii cu retete de cocktail:

Cocktail Flow – Drink Recipes:

Mixology™ Drink & Cocktail Recipes – pentru iPhone

101 Drinking Games:

Lasă un răspuns