Aplicatii romanesti pentru Android

In magazinul de aplicatii android, Google Play, exista foarte multe aplicatii Android romanesti, insa doar unele dintre ele sunt cunoscute. Unele sunt promovate, si astfel afla lumea despre ele, altele nu.

Mi-am propus sa fac o lista cu cele mai interesante aplicatii romanesti pentru Android. Aceasta lista va ramane deschisa si o voi completa pe masura ce descopar aplicatii noi.

Daca stii aplicatii romanesti pentru android care nu se regasesc in lista, imi poti lasa un mesaj. Incerc sa prezint aplicatii de interes national, care functioneaza bine si care sunt interesante si utile.

Bitdefender Mobile Security and Antivirus – Un excelent antivirus pentru telefonul mobil. Bitdefender Mobile Security and Antivirus scaneaza in timp real aplicatiile instalate, fisierele de pe cardul microSD si paginile de internet pe care navighezi. Funcţia Anti-Theft itii permite sa stergi datele sau sa localizezi telefonul in cazul in care acesta iti este furat.

Scoala Auto – cea mai buna aplicatie romaneasca de legislatie si chestionare auto. Ia permis de conducere din prima! Aplicatia “Scoala Auto” iti ofera posibilitatea unei pregatiri complete pentru examenul teoretic.

Auto.Ro – Probabil cea mai buna si complexa aplicatie android auto. Poti plati prin intermediul ei amenzi, rovinieta, asigurarea obligatorie auto (RCA), parcare, poti trimite cereri catre service-uri auto si poti primi ofertele lor direct pe telefon, ai acces la anunturi auto si poti afla repede locatii de interes din zona ta: benzinarii, service, spalatorii etc.

Taxa Auto – Poti calcula valoarea timbrului de mediu.

i-Asigurare – aplicatie completa de asigurari din Romania, cu ajutorul careia poti sa inchei rapid o asigurare de tip RCA, CASCO, de calatorie sau de locuinta, sa o platesti prin intermediul unui card bancar si apoi vei primi asigurarea gratuit acasa prin curier.

In plus, poti sa setezi alerte si sa primesti notificari auto (expirare asigurare RCA, CASCO, expirare ITP, ROVINIETA).

Lasă un răspuns