Aplicații utile ce te învață să faci noduri la cravată

Aplicaţia Tie Knots și How to Tie a Tie te învaţă cum să îţi faci nod la cravată.

Fie pentru afaceri, fie pentru ocazii sociale, anumite ținute arata mai bine cu o cravata. Situată sub gulerul cămășii și înnodată la gât, o cravată dreaptă aduce un nivel de profesionalism și eleganță unui costum, vestă sau tricou și pantaloni.

Există, evident, mai multe moduri în care poţi să faci un nod la cravată. Există aproape, câte un model de nod de cravată pentru fiecare ocazie.

Fiecare nod de cravată este ”judecat” pe baza a patru factori diferiți: estetica, simetria, dificultatea și mărimea nodului.

Cum se face nodul la cravata?

Folosește una dintre aceste două aplicații utile pentru telefon, Tie Knots sau How to Tie a Tie, și vei face cele mai reușite noduri la cravată.

E bine de știut că nu toate nodurile sunt create la dimensiuni egale. Dimensiunea, simetria și forma pot varia foarte mult de la nod la nod și toate ar trebui luate în considerare.

La alegerea unui anumit tip de nod de cravată, se ia în calcul și grosimea materialului cravatei. De regulă, modelele din materiale groase necesită adesea utilizarea unor noduri mai mici, iar modelele din materiale subțiri beneficiază în general de noduri mai mari.

Fiecare nod are un caracter distinct.

Descarcă gratuit una dintre aceste două aplicații utile pentru telefon care te învață să faci noduri la cravată:

Tie Knots Google Play

How to Tie a Tie Google Play

Amândouă fac același lucru, e doar o chestiune de gusturi alegerea uneia dintre ele.

Dă-le de știre și prietenilor tăi!

One thought on “Aplicații utile ce te învață să faci noduri la cravată

Lasă un răspuns