Aproape totul despre WordPress si blog-uri

Multa lume a auzit despre WordPress, dar probabil sunt si oameni care nu stiu ce inseamna exact. La intrebarea ce este WordPress raspunsul este urmatorul: un sistem de administrare a continutului (CMS – Content Management System) folosit ca aplicatie pentru publicarea site-urilor si a blog-urilor.

Practic, dezvoltarea acestei platforme a dus la aparitia si dezvoltarea a foarte multe blog-uri in intreaga lume, fiind cea mai folosita platforma de blogging. A fost lansata oficial in anul 2003 de catre stimabilul domn Matt Mullenweg iar de atunci sta la baza a foarte multe site-uri si blog-uri interesante.

Practic daca vrei sa-ti faci un site in wordpress, instalezi aceasta paltforma, apoi tema si este la debutul tau ca blogger.
Este usor de folosit, are foarte multe caracterisiti, se pot instala o multitudine de plugin-uri si teme de WordPress pe ea, dupa care descoperi widget-urile, care ne permit sa aranjam afisarea blog-ului asa cum ne dorim.

Acum ca introducerea a fost facuta, sa facem si prezentarile. Astazi va propun un blog, realizat de utilizatori de WordPress, care ofera gratuit materiale educative si informative care sa va ajute sa utilizati platforma WordPress placut si eficient.

Gasiti aici tutoriale text si video, tutoriale wordpress, sfaturi si anlize, idei si sugestii despre blog si blogging. Ca si Webroll, se adreseaza incepatorilor, dar asta nu inseamna ca cei avansati nu gasesc lucruri interesante pe WordPressZeroAproape totul despre wordpress. Daca vrei sa iti faci blog pe wordpress sigur iti va fi de folos.

 

Bonus: 4 Link-uri utile despre WordPress

Download WordPress

Teme WordPress

Pluginuri WordPress

Documentatie WordPress

 

Lasă un răspuns