Arbori genealogici online

Cu zambetul pe buze, va salut din nou. Pentru astazi m-am gandit la o provocare pentru domniile voastre: Arborele genealogic.

Suna bine, interesant, incitant? Daca da, ei bine, se naste intrebarea: cum sa iti alcatuiesti un arbore genealogic? Iata o intrebare buna. Sau,  unde se cauta arborele genealogic? Procesul este unul lung si anevoies, dar nu trebuie sa dezarmam.

Activitatea de creare a unui arbore genealogic, poate fi abordata ca un hobby, eu cel putin asta am facut. Bun si ajungem si la site-ul interesant de astazi, care ne ajuta sa facem arbori genealogic online. Asadar, fara alte prezentari, va prezint My Heritage.

Site-ul a fost creat de o echipa pasionata de genealogie si care se pricepe foarte bine si la internet si ne ajuta sa facem arbori genealogici online. La origine, proiectul este MyHeritage.com, dar exista si varianta in romana pentru a incepe munca de creeare de arbori genealogici online, salvand acolo rezultatele si impartind cu rudele munca si progresul.

Tot pe site veti gasi si o aplicatie (soft) gratuita, Family Tree Builder, care va ajuta domniile voastre sa va aflati stramosii.

Spor.

Lasă un răspuns