Armored Warfare, joc cu tancuri si razboi

Doamnelor, domnilor, un nou joc a aparut in oras, Armored Warfare. Concurenta pentru World Of Tanks.

Armored Warfare este un joc cu tancuri 3D, cu tancuri din epoca moderna, cu grafica si gameplay realiste. La fel ca celelalte jocuri de gen, Armored Warfare pune accent pe munca in echipa si pe jocul strategic.

Cand incepi sa joci Armored Warfare ai senzatia ca ai mai facut asta.

Armored Warfare este un joc nou realizat de Obsidian, si pare facut special pentru a fi concurentul jocului cu tancuri de la Wargaming, World of Tanks.

Armored Warfare vs World of Tanks

De fapt, orice discutie despre Armored Warfare ar fi incompleta fara a recunoaste ca exista o asemanare izbitoare cu World of Tanks. Daca ai jucat World of Tanks vei sti sa joci si cu ochii inchisi Armored Warfare.

Personal nu am jucat foarte mult nici World of Tanks, nici Armored Warfare, dar cel din urma imi place mai mult.

Si, desi exista multe asemanari intre aceste doua jocuri cu tancuri, exista si diferente intre ele. Armored Warfare nu e clona, pana la urma.

Prima diferenta este ca Armored Warfare este axat pe tancuri moderne, pe cand World of Tanks este axat pe tancurile din perioada celui de-al doilea razboi mondial si pe tancurile care au participat la razboiul coreean.

Faptul ca in Armored Warfare te joci cu tancuri moderne inseamna si ca ai acces la multe tehnologii militare dezvoltate in ultimele decenii. Asta inseamna tactici noi in lupta, noi moduri de jucat si experiente nebanuite.

O alta diferenta intre aceste doua jocuri cu tancuri consta in faptul ca in Armored Warfare au fost introduse campanii, pe care le joci impotriva calculatorului, a inteligentei artificiale. Adica, campanii PvE.

PvE (Player versus Environment) este un tip de joc in care jucatorii trebuie sa invinga adversarii controlati de computer.

Omologul PvE este PvP (Player versus Player), unde interacriunea este cu alri jucatori vii.

Cea de a treia diferenta majora intre cele doua jocuri este ca Armored Warfare arata si se misca incredibil.

joc-cu-tancuri-3D

Jocul ruleaza pe o versiune modificata dar puternica de CryEngine.

Fum, explozii, noroi, zapada, si teren accidentat, toate arata foarte bine. Chiar si stropi de ploaie pe viziera ochitorului.

Arata si se misca mult mai natural decat World of Tanks si pentru multi jucatori s-ar putea ca aceste lucruri sa fie de ajuns.

Armored Warfare e un joc cu tancuri extrem de realist, cu tancuri moderne, cu harti interesante, unde diferitele terenuri au impact asupra vitezei tancurilor si asupra manevrabilitatii lor.

Ce mai trebuie retinut e faptul ca jocul are cerinte de sistem destul de mari.

Minimum System Requirements for Armored Warfare. Cerinte de sistem Armored Warfare:

Minim:

GPU: GeForce 8600 GTS
RAM: 2GB
CPU: Intel Core 2 duo., 2 – 2,1 GHz (model 2010-2011)
System: Windows XP x86 / Windows 7 x64 / Windows 7 x86

Recomandat:

GPU: GeForce GTS 250
RAM: 4GB
CPU: Intel i5 2-core, 2,9 – 3,0 GHz (model 2012-2013)
System: Windows 7 x64 / Windows 7 x86 / Windows 8 x64

Armored Warfare Download

Armored Warfare – Official Website: http://aw.my.com

Nota: World of Tanks (Lumea tancurilor) este un joc video MMO (Massively multiplayer online), dezvoltat de compania bielorusa Wargaming.net, in care se lupta cu tancuri de la mijlocului secolului al XX-lea.

Conceptul World of Tanks se bazeaza pe lupte cu tancuri pe echipe in regim jucator contra jucator.

Daca World of Tanks este realizat de o companie bielorusa, Obsidian Entertainment este o filiala a grupului Mail.ru, cea mai mare companie de internet din Rusia.

jocuri-cu-tancuri

Lasă un răspuns