Autocolantele de perete – un real ajutor in diferite situatii neplacute

Pana la momentul actual am vazut foarte multe locuinte decorate cu stickere de perete, autocolante sau tapete. Si fiecare dintre aceste locuinte mi-au placut in mod deosebit. Asta pentru ca acel element pentru perete aducea culoare in incaperea respectiva si se potrivea de minune cu decorul camerei.

Exista acele autocolante cu diferite mesaje, fie in romana: „In aceasta casa suntem sinceri, mai facem greseli, ne pare rau, acordam a doua sansa, suntem veseli…” sau „Regulile casei noastre sunt: spune te iubesc, fii dragut, respecta-ti promisiunile, da-ti silinta…”, fie in engleza: „Home is where your heart is”, cel din urma fiind unul dintre mesajele mele preferate. Aceste autocolante pentru perete pot sa fie chiar si fara anumite mesaje si sa intruchipeze diferite elemente: un copac, o casa, flori, animale, figurine geometrice sau multe alte forme. Negre, albe, colorate, stickerele sau autocolantele se gasesc la magazinele de specialitate si nu numai, dupa preferintele fiecaruia. Exista si locuri unde se pot personaliza, iar specialistii pot sa iti creeze un autocolant care sa se potriveasca perfect incaperii tale: culoarea dorita, mesajul dorit si forma exacta.

Insa aceste autocolante nu au intotdeauna scop decorativ. Se poate folosi foarte bine pentru mascarea unor situatii neplacute. De pilda, atunci cand dupa cateva ore in care ti-ai lasat copilul singur in casa gasesti peretii sufrageriei scrisi cu pixul nu trebuie sa iti faci prea mari griji. Chiar daca pixul nu poate fi sters, iar pentru un asemenea incident nu merita sa zugravesti intreaga incapere trebuie sa te gandesti ca un autocolant ar fi perfect in astfel de situatii. Va acoperi urmele de pix si chiar va aduce un plus de culoare decorului. Pana la urma vei reusi sa privesti partea buna a unui astfel de incident si poate chiar sa ii multumesti copilului tau.

Nu doar urmele de pix pot sa fie acoperite cu autocolante de perete. Se poate intampla sa patezi peretii cu cafea sau ulei, sa ramana urme de zugraveala dupa renovare sau chiar sa ascunzi o crapatura a peretului. Dupa fiecare situatie neplacuta de acest fel si multe altele trebuie sa te linistesti. Exista solutii simple cum sunt si autocolantele care te vor scapa de griji.

Lasă un răspuns