Boobstagram – Facebook pentru sani

Site-ul interesant de astazi este un fel de Facebook pentru sani. Acest proiect a fost lansat in luna octombrie 2011 si are un succes incredibil. Sunt deja zeci de pagini.

Aplicatia se numeste “Boobstagram” si este facuta de francezi. Interesant este faptul ca autorii declara ca este un fel de lupta, de lunga durata, impotriva cancerului de san.

Care este defapt ideea? Julien GLT si Lionel Pourtau jura ca site-ul lor este axat pe cresterea gradului de constientizare cu privire la pericolele de cancer de san.

Femeile sunt incurajate sa-si arate sanii on-line, impreuna cu sloganul, “Sa-ti arati sanii pe web este bun, Sa-i arati la un doctor este si mai bine.”

Totul pentru a creste gradul de constientizare a cancerului la san si sa incurajeze examenele periodice

Functionarea acestei pagini “de socializare” este pe baza de fotografii trimise de utilizatoare.  Iar fetele care trimit fotografii cu sanii lor, practic se dueleaza pentru voturile vizitatorilor. Da, se poate vota. Distractie placuta!

In afara de peste 24.000 de fotografii cu sani, site-ul ofera statistici despre boala si tratamentul acesteia, informatii despre cancerul la san. Si o invitatie la “Trimiteti-ne sanii tai.”

Practic, “Boobstagram” este o colectie de sani fotografiati prin Instagram.

Atentie insa, ele nu sunt recomandate minorilor si nici potrivite penntru a fi vizualizate la serviciu.

Cu placere.

Lasă un răspuns