Boom Beach, joc de strategie militara

Usor dar sigur, jocurile pe calculator pierd teren un fata jocurilor pe dispozitivele mobile. Iar jocurile de strategie se pliaza cel mai bine pe telefoane si tablete decat majoritatea celorlalte genuri de jocuri.

Dezvoltatorii de jocuri au observat acest lucru, iar acum puteti gasit o multime de jocuri de strategie pentru Android sau iOS.

Din seria de jocuri de stratedie android astazi va recomand Boom Beach, un joc de strategie captivant.

trupe-Boom-Beach

E clar, Supercell sunt stapanii pietii de jocuri de stratedie pentru dispozitivele mobile. Dupa super jocurile Clash of Clans si Hay Day, au dezvoltat si lansat un alt joc de strategie pe android.

Joci cu milioane de alti jucatori, faci raiduri asupra a sute de baze inamice pentru prada si iti intaresti defensiva.

Batalia se da pentru controlul resurselor pretioase pentru a face upgrade la baza ta si a rezista astfel impotriva atacurilor inamice.

In acest joc, trebuie sa incarci barci cu trupe si sa iei cu asalt plajele adversarilor, care pot fi atat offline si online.

Exista si un mod de campanie in care trebuie sa invingi un escroc, pe Blackguard si sa eliberezi bastinasii de pe insule de sub domnia tiranica si plina de teroare.

Evident, trebuie sa faci upgrade la baza si la trupe, asta ca sa ai o sansa mai buna la aparare si in atac.

piatra-in-Boom-Beach

Boom Beach este un joc destul de simplu, cu un aspect social puternic si este grozav pentru jucatorii ocazionali, dar si pentru pasionatii jocurilor de strategie.

Mare fan Clash of Clans? Atunci merita sa incerci si Boom Beach. Cautati joc distractiv nu? Ca si Clash of Clans, Boom Beach este gratuit, dar poti sa cumperi unele elemente de joc.

Ce primesti de la Boom Beach pe Android sau iOS? Ei bine, multa distractie. Explorezi un arhipelag tropical imens, plin de pericole si de comori. Joci alaturi de mii de alti jucatori, faci raiduri asupra bazelor lor si te bucuri de prada de razboi. Ataci sute de baze insulare controlate de Blackguard. Apoi, te confrunti cu seful dusmanilor si descoperi planurile lui rele. Descoperi puterea misterioasa a unei statui antice si multe alte lucruri interesante.

Dar, destul cu vorbitul despre acest minunat joc de strategie pe android.

Eu zic sa nu mai stai pe ganduri si sa descarci jocul. Eu, am facut-o. Dupa aceea sa-mi spui si mie ce crezi despre el.

Descarca Boom Beach din magazinul de aplicatii preferat.

Boom Beach | Google Play

Boom Beach | iTunes App Store

2 thoughts on “Boom Beach, joc de strategie militara

Lasă un răspuns